Érkezik a Netflixre Michael Jordan

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az ESPN Films és a Netflix összehoztak egy páratlan dokumentumfilm-sorozatot Michael Jordan karrierjéről, amit a The Hollywood Reporter szerint április 20-án mutatnak be a Netflixen, várhatóan magyar felirattal.

Slider

Az ESPN sportcsatornán április 19-től május 17-ig futó Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig (The Last Dance) című tíz epizódos (részenként egy órás) dokusorozat eredetileg nyáron került volna fel egyben a Netflix műsortárába, amit a koronavírus-járvány felülírt. Ezért már a megjelenést követő nap, tehát április 20-án (hétfőn) debütál az első epizód a magyar Netflixen, és az új részeket valószínűleg heti bontásban, hétfőnként láthatjuk.

Az NBA március 11-én függesztette fel az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságot, és nagyon kérdéses, hogy a kialakult helyzetben mikor tudják biztonságosan folytatni a mérkőzéseket. A sportvilágot és ezzel párhuzamosan a sportcsatornákat érinti leginkább a világjárvány miatt kialakult drámai helyzet, amit próbálnak új megállapodásokkal, későbbre tervezett műsorok átütemezésével megoldani.

Az ESPN Films és a Netflix új dokumentumfilm-sorozatában megismerhetjük a legenda és ikon, Michael Jordan páratlan életútját. Bepillanthatunk a 90-es évek sztárcsapatának, a Chicago Bullsnak az öltözőjébe, és az ígéretek szerint több mint 500 órányi, korábban soha sem látott eredeti felvételek is előkerülnek Jordan utolsó, 1997-98-as bajnokságból, amelyet maga Jordan és további Bulls sztárok fognak kommentálni.

Arremesso Final | Anúncio de estreia | Netflix Brasil

Essa é a história de uma das lendas do esporte mundial – Michael Jordan. E claro que ele vem acompanhado de uma das maiores dinastias de sucesso do basquete,…

Trailer: “The Last Dance” 10-part documentary on Michael Jordan and the Chicago Bulls

“The Last Dance,” a 10-part docuseries that chronicles Michael Jordan and the Chicago Bulls’ dynasty, will debut on April 19 on ESPN.Watch the extended trail…

A dokusorozatot a Mandalay Sports Media készítette az NBA Entertainment és a Jump23 közreműködésével.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója