Áprilisban érkezik A Londoni rémtörténetek spin-offja a HBO GO-ra

Oszd meg a cikket másokkal is:

A karanténhelyzetre való tekintettel a hazai HBO GO frissítette az áprilisi streaming kínálatát, hogy még több tartalmat tudjon nyújtani az otthoni szórakozáshoz. Mindez azt jelenti, hogy az általam is publikált áprilisi érkezők mellé további premierek várhatóak, és néhány sorozat egyszerre több résszel fog elindulni.

Slider

Ennek köszönhetően két jelentősnek mondható sorozatot is megnézhettek áprilisban az online műsortárban. Az egyik a Showtime friss szériája, A Londoni rémtörténetek (Penny Dreadful) spin-offja a Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa. Az 1938-ban játszódó történet egy különös gyilkosság körül bonyolódik, amelyben nagy szerepet kap a város titokzatos, természetfeletti lényekkel teli történelme is. Főszerepben láthatjuk majd Natalie Dormer angol színésznőt, akit a Trónok harca rajongóinak már nem kell bemutatni, hiszen ő játszotta Margaery Tyrellt. A sorozat első évadának nyolc része április 27-én érkezik magyar felirattal.

Penny Dreadful: City of Angels (2020) Official Trailer | SHOWTIME

In darkness, everything comes to light. When a grisly murder shocks Los Angeles in 1938, Detective Tiago Vega and his partner Lewis Michener become embroiled…

A másik pedig a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozat első évada. A rajzfilmszériában Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda és a többi kedvencünk újra harcba száll a sötét oldal erői ellen. A Jedi Rend a galaxis békéjéért küzd, a köztársasági klónsereg a Szeparatista Szövetség droidserege ellen harcol. Az első évad 22 része április 24-én érkezik magyar szinkronnal.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója