A dühös madarak új külsővel törnek a streamingre, jövőre érkezik saját Netflixes sorozatuk

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix berendelt egy, az Angry Birds franchise alapján készülő új animációs sorozatot, Angry Birds: Summer Madness címmel, ami 2021-ben érkezhet a streaming szolgáltató műsortárába.

Slider

A 40 epizódból álló animációs sorozatot a CAKE és partnere a Rovio Entertainment produkciós cég fogja elkészíteni, amellyel a Netflix most kötött hosszútávú együttműködést. Az új sorozat az Angry Birds franchise hangját és humorát fogja átvenni frissített vizuális megjelenéssel, tehát valószínűleg a látvánnyal nem lesz majd problémánk. A készülő produkcióban az ismerős madarak mellett számos új karakterrel találkozhatunk, akik egy nyári táborban kóstolnak bele az új kalandokba.

Az Egyesült Királyságban működő CAKE még 2015-ben szerezte meg az Angry Birds három animációs sorozatának terjesztési jogait. Az Angry Birds hamarosan összetöri a kis képernyőt, és örülünk annak, hogy globális partnerünkkel, a Netflix-el fogunk elindulni. – nyilatkozta Ed Galton, a CAKE ügyvezető igazgatója.

Az Angry Birds franchise meglehetősen népszerű streaming műsor szerte a világon, és gyakran láthatjuk a Netflix új top-10 rangsorában is, ami azt jelenti, hogy értékes tartalommal bővül a Netflix  SVOD műsorkínálata.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója