Szinkronnal is erősödött a Netflix magyar Youtube csatornája

Oszd meg a cikket másokkal is:

A dolog annyiban jelentős, hogy a Lois Lowry könyvéből készült A Willoughby testvérek kalandjai az első Netflix tartalom, amelyiknek az előzetesen világpremierrel egy időben, rögtön magyar szinkronnal és lokalizációval került fel a streaming szolgáltató YouTube csatornájára. A Netflix sorozatok mellett animációban is erős, gondoljunk csak a I Lost My Body (Keresem a testem) és a Klaus novemberi bemutatójára, mindkettőt Oscar-díjra is jelölték.

Slider

„Miután meggyőzik magukat arról, hogy jobban járnak, ha szüleik nélkül nőnek fel, a Willoughby gyerekek egy fondorlatos terv segítségével vakációzni küldik szüleiket. A testvérek ezután izgalmas kalandok során fedezik fel a család igazi értékét” -írják a hivatalos tájékoztatóban.

A Willoughby testvérek kalandjai | Hivatalos előzetes | Netflix

Miután meggyőzik magukat arról, hogy jobban járnak, ha szüleik nélkül nőnek fel, a Willoughby gyerekek egy fondorlatos terv segítségével vakációzni küldik sz…

Az eredeti angol változatban olyan színészek kölcsönzik a szereplők hangjait, mint Ricky Gervais (After Life) Martin Short (Örömapa) vagy Will Forte (Saturday Nigh Live). Az új animációs film bemutatója április 22-én lesz magyar szinkronnal a Netflix műsortárában.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója