Az F1 mintájára a pankráció is hasznot húzna a Netflix népszerűségéből

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az író és wrestling podcaster Matt Fowler a Twitter-en jelentette be, hogy április 6-án érkezik a Netflixre a World Wrestling Entertainment (WWE) korábbi pankrátorának, Big Show-nak a szitkomja Big Show és a családja (The Big Sow Show) címmel. A vígjátéksorozat 10 részből fog állni, és a Forma 1-hez némiképp hasonlóan a WWE pankráció-promotercéget szeretné a köztudatba még jobban beemelni, főként nemzetközi szinten.

Slider

Ahogy az a bejegyzésből is kiderült, a WWE egykori birkózója The Big Show ezúttal nem a ringben fog szerepelni, hanem készen áll egy még keményebb feladatra: három lányát kell nevelnie feleségével Floridában. A hatás fokozásáért egy képet is láthatunk, amelyen a nyugdíjas pankrátort három lánya próbálja a földre kényszeríteni.

Big Show stars in “The Big Show Show” only on Netflix

The World’s Largest Athlete takes on a new role in “The Big Show Show,” premiering Monday, April 6, only on Netflix.GET YOUR 1st MONTH of WWE NETWORK for FRE…

Az ötlet egész jónak tűnik, hogy egy marcona kinézetű egykori pankrátort betesznek egy floridai háromgyerekes családi környezetbe vicceskedni, a kérdés az, hogy a valóságban mennyire működik majd ez a fajta kétpólusú szitkom-wrestling megközelítés.

Paul Donald Wight Jr., ismertebb nevén Big Show amerikai profi birkózó, profi pankrátor. Pályafutása alatt 7x volt világbajnok: Kétszer megnyerte a WCW nehézsúlyú világbajnoki címet, kétszer a WWE világbajnoki címet, egyszer az ECW világbajnoki címet és kétszer a nehézsúlyú világbajnoki címet. Emellett egyszeres WWE interkontinentális bajnok, egyszeres WWE országos bajnok, kétszeres WWE Tag Team bajnok, háromszoros Tag Team világbajnok és háromszoros WCW Tag Team bajnok. (Forrás: Wikipedia)

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója