Itt a lehetőség, hogy együtt Netflixezz barátaiddal karantén idején is

Karantén idején sem kell lemondanod a közös Netflix-élményről barátaiddal, hiszen megérkezett a Netflix Party alkalmazás, amelynek segítségével világjárvány idején, otthon és biztonságosan együtt tudsz szórakoznia barátoddal.

[smartslider3 slider=”11″]

Sőt, akár csoportos csevegést is tudtok indítani, így a filmek és sorozatok nézése közben valós időben lehet egymással a műsorral kapcsolatos érdekességekről beszélgetni, izgalmas jeleneteket kitárgyalni, akár a legjobb részeket visszatekerni és újra megnézni. A Netflix Party alkalmazás egy Google Chrome kiterjesztés, tehát egyelőre csak számítógépen használható, és feltétele, hogy minden résztvevőnek le kell töltenie.

Hogyan működik?

  1. Letöltöd és telepíted a Netflix Party Chrome kiterjesztést innen.
  2. Ha megvagy, elindítod a Netflixet, és kiválasztod a filmet vagy sorozatot, amit együtt akarsz nézni a barátaiddal.A Chrome böngésző jobb felső sarkában található az NP ikon. Ez a műsor elindítása után lesz aktív, ami az adott tartalomhoz generál egy egyedi kódot, amit kimásolva elküldesz a közös csevegésben résztvevők számára. Továbbra is fontos, hogy mindenkinek le kell töltenie az alkalmazást(A Netflix Party-hoz nem jár Netflix előfizetés, ezért mindenkinek elő kell rá fizetnie vagy rendelkezni kell saját előfizetéssel) . Az első lépésként beállíthatod, hogy egyedül te irányíthatod a kontrollt a műsornál (Only I have control), így a műsor ideje alatt kizárólag csak te tudsz  jeleneteket visszatekerni. Ha ezt nem jelölöd be, a csevegésben résztevők közül bárki irányíthat vagy beletekerhet az adott tartalomba, ami akár káoszt is okozhat, tehát érdemes az elején letisztázni, hogy ezt csak a partyt kezdeményező személy tehesse meg.
  3. Start the Party! Megadhatod a saját felhasználónevedet (nickname) és egy avatart is, így egyedivé tudod tenni az egész csevegést, amit mindenki saját maga állít be.
  4. Elindítod a kiválasztott tartalmat és élvezitek a közös Netflixezést. Hangulatjelekkel és különböző GIF-ekkel is kifejezheted a jelenetekhez kapcsolódó érzéseidet, sőt, akár élőbeszédre is van lehetőség, ami tényleg üdítő lehet ilyen nehéz napok elviselésében.
  5. Már több mint félmillió felhasználója van az alkalmazásnak, és azon se lepődnék meg, ha a járvány visszaszorulása után is ekkora maradna az érdeklődés a közös Netflixezésre.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.