A járvány miatt csúsznak a szinkronok a HBO GO-nál

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ahogyan az sajnos várható volt, a koronavírus-járvány (COVID-19) miatt jelentős csúszások lesznek a hazai streaming szolgáltatóknál. Egyelőre a HBO Magyarország írta közleményében, hogy legalább két hetes csúszásban vannak a tartalmakhoz rendelt magyar szinkronokkal, ami valószínűleg érinteni fogja a Westworld új, valamint az Összeesküvés Amerika ellen című sorozat első évadának első néhány részét is. Mindez azt jelenti, hogy a HBO GO műsortárába az eredeti tervhez képest legalább kéthetes csúszással érkeznek majd a magyar szinkronok, amit a Műsoron anyagaiban külön fogok jelezni.

Elég valószínű, hogy a Netflixnél is lesznek hasonló eredetű csúszások, viszont fontos megjegyezni, hogy a streaming óriás egyelőre nem tett semmi ilyen jellegű bejelentést. Jelen pillanatban az a legfontosabb, hogy garantálni tudjuk a szinkront készítő kollégák biztonságát és egészségégét.

A magyar feliratos premiereket a csúszás előre láthatóan nem fogja érinteni.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója