Április 1-jén érkezik a Jóbarátok és Office pótlék a Netflixre

Oszd meg a cikket másokkal is:
Balfékek (Community)

Globálisan, tehát hozzánk is megérkezik a kultikus sorozatnak számító Community (magyarul Balfékek) az NBC hat évados közkedvelt szitkomja, amit a Netflix a Jóbarátok és az Office pótlékának tekint, és könnyen lehet, hogy óriásit fog durranni nemzetközi streamingen is.

“COMMUNITY RETURNS” Trailer!

WATCH LIVE on THURS. MARCH 15 at 8pm/7c on NBC http://bit.ly/xT1ugX’Community’ is a smart, exuberant comedy that is consistently ranked as one of the most in…

Nálunk kevésbé ismerik a sorozatot, amit a tengerentúlon millióan imádtak, ám valahogy mégis döcögött a szekér, mert még ennél is többet vártak a szériától. Végül hat évadot élt meg, és egy mozifilmmel készültek lezárni, amit eddig még nem kapott meg. Azonban most nagyon úgy néz ki, hogy a Netflix feltámasztja a Balfékeket, és talán a streaming óriásnak köszönhetően végre megkapja méltó lezárását (vagy inkább folytatását?) és a sorozat immár beemeli a nemzetközi köztudatba is. A sorozatban olyan nagyszerű színészekkel találkozhatunk, mint Chevy Chase, Jim Rash (Utódok), a stand-up comedys Ken Jeong (Másnaposok) és Alison Brie (Glow).

Streamingen idáig a Hulu platformján láthatták az amerikaiak az egyik legviccesebbnek tartott szitkomot, ám egyelőre úgy tűnik, hogy a Netflix szakít eddigi kizárólagosságával, és Amerikában a Hulu-val megosztva teszi elérhetővé. Globális piacon a Netflix természetesen kizárólagosságot fog élvezni. Magyar specifikációjáról egyelőre nem érkeztek információk, de talán már premier napján kaphatunk hozzá magyar szinkront is.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója