Trilógiának tervezték, ezért 2021-ben véget ér a Lost in Space

Oszd meg a cikket másokkal is:

Hétfőn este érkezett a hír, hogy a Netflix elkaszálta az egyik legnépszerűbb sci-fi sorozatát, a Lost in Space-t, ám a dolog ennél sokkal árnyaltabb, mivel valójában nem törölték a sorozatot, hanem eredetileg is trilógiának tervezték, így a harmadik etap lesz a történet lezárása.

A Lost in Space tavaly decemberben debütált a második évadával, és elég sokat kellett várni, hogy bejelentsék a folytatását, ami ma meg is történt. A Lost in Space harmadik évada várhatóan 2021 előtt nem várható a Netflix könyvtárába, ezért a rajongóknak várniuk kell egy ideig, hogy megtudják, mi történik a Robinson családdal.

A Lost in Space végeztével valami jelentős projekt zárul le a Netflixnél, azonban a sorozat showrunnere Zack Estrin éppen egy új és hosszútávú szerződést kötött a Netflixel új tartalmak előállítására, így valószínűleg sok izgalmas műsort láthatunk még a Lost in Space producerétől.

Slider

Estrin egyébként úgy nyilatkozott a bejelentésről, hogy a Lost in Space terve mindvégig három részből állt, így tehát ez a befejezés valójában a történet következtetése, nem pedig a szolgáltató elkaszálása.

A Robinsons család történetét mindvégig trilógiának tekintettük- mondta Estrin. Három részből álló epikus családi kalandnak, világos kezdettel, közepével és persze a végével. Ugyanakkor izgatott is vagyok, hiszen tovább folytathatom az új történetek írását a Netflixel.

Már nagyon várjuk, hogy megoszthassuk a nézőkkel a Robinson család további kalandjait, amelynek biztosan epikus fináléja lesz – ezt már Ted Biaselli, a Netflix Original sorozatokért felelős vezetője tette hozzá, mi nézők pedig be kell érnünk annyival, hogy még egy évad biztosan érkezik az epikus űrkalandból.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója