Facebook Nyereményjáték Szabályzat 2020. március – Westworld 3 díszbemutató

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=LXYsw69z27g&feature=emb_title

MUSORON.HU

PROMÓCIÓS JÁTÉKA

 I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE

A játék elnevezése: „Nyerj páros belépőt a premier előtti Westworld S03 díszbemutatóra!” (a továbbiakban: Játék).

 A Játék szervezője: musoron.hu és a Műsoron a Netflix és streaming tartalom Facebbok oldala

 A játék meghatározása: Szervező nyereményjátékot hirdet a www.facebook.com címen elérhető közösségi portálon (a továbbiakban: Facebook, vagy közösségi portál) 2020. március 4-től 2020. március 8-ig.

A játék időtartama alatt a játékosoknak a Musoron.hu Facebbokos oldalán, a játék felhívás posztjában kommentben kell elküldeniük a feltett kérdésre a helyes választ. Csak az vesz részt a sorsoláson, aki a megadott időben és pontosan válaszol a feltett kérdésre, és a komment a játék végéig megtalálható a bejegyzésben. A játék végén, a résztvevők közül három, véletlenszerűen kiválasztott játékos kerül kisorsolásra. A három kisorsolt játékos nyereménye 1 db páros belépő a Westworld HBO sorozat 3. évadának díszbemutatójára, amelynek időpontja 2020. március 12., csütörtök. A pontos budapesti helyszínről a nyertesek üzenetben kapnak felvilágosítást.

A szerencsés nyerteseket a játék szervezője értesíti Facebook üzenetben, amit legkésőbb március 10-én, kedden 10-óráig kell visszaigazolni.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.