function wpb_exclude_from_feed($query) { if ($query->is_feed() ) { $query->set('post__not_in', array(14805461,14808847,14808872,14808877,14808899)); } } add_action('pre_get_posts', 'wpb_exclude_from_feed');

Kiemelt témák: Netflix szeptember I Disney+ szeptember | SkyShowtime szeptember I Streaming Week 35 I Távozó tartalmak

Mark Ruffaloval érkezik a Kék Valentin rendezőjének első sorozata a HBO GO-ra

A háromszoros Oscar-díjra jelölt Mark Ruffalo (Spotlight, Foxcatcher, Bosszúállók) ezúttal egy drámában tér vissza a képernyőre. Wally Lamb azonos című, díjnyertes, New York Times-bestsellerlistás regénye alapján április 28-án érkezik Derek Cianfrance (Kék Valentin, Túl a fenyvesen) I Know This Much Is True című hatrészes minisorozata streamingen a HBO GO-ra.

Az executive producerként is közreműködő Mark Ruffalo (Emmy-díj az HBO Igaz szívvel című filmjéért) játssza a dupla főszerepet, a Dominick és Thomas Birdsey nevű egypetéjű ikerpárt, akiknek a párhuzamos életét követhetjük majd nyomon ebben a családi történetben. A sorozat különböző időszakokat mutat be Dominick és Thomas életéből, kezdve a jelennel, amelyben középkorúak, majd Dominick visszaemlékezésein keresztül visszatérve a fiatal felnőttkorukig.

A szereplőgárdában látható Melissa Leo (Emmy-jelölés az HBO Mildred Pierce és A végsőkig című produkcióiért, Oscar-díj A harcosért),  az Emmy-díjas Rosie O’Donnell, az Emmy-jelölt Archie Panjabi, Imogen Pootes, Michael Greyeyes (az HBO True Detective-je), Bruce Greenwood (Star Trek, Jett) illetve az Emmy-jelölt Kathryn Hahn (Mrs. Fletcher).

[smartslider3 slider=”11″]

Executive producerek: Derek Cianfrance, Ben Browning, Glen Basner, Mark Ruffalo, Gregg Fienberg, Lynette Howell Taylor, Wally Lamb és Anya Epstein, co-executive producer pedig Jamie Patricof.

No Title

No Description

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.