Még idén bemutatják George Clooney új posztapokaliptikus filmjét a Netflixen

Oszd meg a cikket másokkal is:

Clooney a neves írónő, Lily Brook-Dalton Good Morning regényét fogja a Netflix számára megfilmesíteni, amely a The Midnight Sky címet viseli, és ha minden jól megy, még idén láthatjuk a streaming szolgáltatónál.

Slider

A Hulun megjelenő 22-es csapdája minisorozat után (amit nálunk a HBO GO tűzött online műsorra) George Cloney ismét kimondottan online képernyőre készít tartalmat, ami ezúttal egy posztapokaliptikus sci-fi lesz. A történet Augustine (George Clooney) űrhajósról szól, aki egyedüli túlélőként az Északi-sarkon rekedt és próbál kapcsolatba lépni a földel, miközben Sully (Felicity Jones, Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet) és űrhajós társai megpróbálnak visszatérni a globális katasztrófa után.

A filmet Mark L. Smith írta a Netflix számára, és a kiváló színész mellett David Oyelowo (Gringo), Kyle Chandler (Bloodline), Demián Bichir (Aljas nyolcas), és Tiffany Boone (Hunters) is szerepet kapott benne. A Netflix Film Twitter bejegyzése szerint a forgatás már javában zajlik, tehát jó eséllyel tartható lesz az év végi megjelenés.

A The Midnight Sky is a Netflix azon törekvését erősíti, hogy a legnagyobb nevek dolgozzanak a streaming szolgáltatónál. Steven Soderbergh, Damien Chazelle, Dee Rees, Alfonso Cuarón, Guillermo del Toro, Martin Scorsese, David Fincher, és Paul Greengrass után most már George Clooney is filmet készít a számukra.

Az oldal ingyenes és főként reklámok nélkül működik. Ha szeretnéd támogatni a munkámat, most egy kávé árával is megteheted.
Slider
Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója