BREAKING: 15 év után újra összeállnak a Jóbarátok színészei egy új műsor kedvéért

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Warner szeretne óriásit durrantani a májusban érkező streaming platformjával a HBO Max-al, ezért elment a végletekig, és rávette a Jóbarátok valamennyi szereplőjét, hogy az induláshoz állítsanak össze egy Jóbarátok speciális különkiadást, és a hivatalos tájékoztatás szerint a műsor a startra el is fog készülni.

Öt év, kilenc hónap, és számtalan rajongói kérés kellett ahhoz, hogy új Jóbarátok műsort jelentsenek be, aminek még nincs címe, de várhatóan valamennyi karakter elvállalta a felkérést, tehát a rajongók igazi kulturális csemegére számíthatnak az Emmy-díjas ikonikus sorozattól.

A sorozat sztárjai, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer tehát visszatérnek a streaming kedvéért, ami elég kellemetlenül fogja érinteni a Netflixet és a Disney Plus-t, ezért  májusban valószínűleg tőlük is várható valami váratlan és kiemelt csapásvonal, ha lépést szeretnének tartani a HBO brutál erős indulásával.

https://www.instagram.com/p/B82EuiPDBLz/

A speciális kiadást Ben Winston irányítja majd, executive producer pedig Kevin Brightnel, Marta Kauffmannel és David Crane lesz. Az írásban és a különböző munkákban a Warner mellett a Fulwell 73 Productions is beszáll, és ami érdekesség lehet, hogy Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry és Schwimmer szintén executive producere lesz a kiadásnak.

Az oldal ingyenes és főként reklámok nélkül működik. Ha szeretnéd támogatni a munkámat, most egy kávé árával is megteheted.
Slider
Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója