Betekintést és premierdátumot kapott Ryan Murphy Hollywood sorozata a Netflixen

Oszd meg a cikket másokkal is:

Premierdátumot kapott Ryan Murphy második világháború utáni Tinseltownról szóló limitált sorozata a Hollywood, ami így május 1-jén, pénteken fog megjelenni a streaming szolgáltató videótárában, tehát hazánkban is.

Murphy és Ian Brennan (Glee , Scream Queens) által készült hét részből álló sorozat az 1940-es évek Hollywoodjában játszódik majd. A különböző karakterek a leírás szerint egyedülálló bepillantást engednek Hollywood fénykorának aranyozott függönyén, kiemelve a mai napig fennálló tisztességtelen rendszereket, a faji, nemi és a szexualitás torzulásait.

További szereplők között találhatjuk Darren Criss (American Crime Story), Jim Parsons (The Big Bang Theory), Dylan McDermott (American Horror Story), David Corenswet (The Politician), Patti LuPone (Life Goes On, Pose), Joe Mantello (The Normal Heart), Holland Taylor (Two and a Half Men) és Jake Picking (Chasing Life). Vendégszereplők lesznek Mira Sorvino (Modern Family), Maude Apatow (Euphoria) és Rob Reiner (All in the Family, New Girl).

Murphy a Hollywood mellett számos más projekten is kidolgozott a Netflix számára. Ide sorolható a Halston Ewan McGregort főszereplésével, valamint a legendás divattervezőről készült Ratched, a Száll a kakukk fészkére előzménysorozat, főszerepben Sarah Paulson, a The Boys in the Band, és a számos világsztárt felvonultató musical adaptáció a The Prom, amiről itt írtam korábban.

Az oldal ingyenes és főként reklámok nélkül működik. Ha szeretnéd támogatni a munkámat, most egy kávé árával is megteheted.
Slider
Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója