A HBO GO-n folytatódik a Nápolyi regények sorozatadaptációja

Folytatódik a Briliáns barátnők a HBO GO-n, a második etap február 11-én érkezik, ráadásul dupla résszel láthatjátok. Elena Ferrante “Nápolyi regények” alapján készült sorozatának második évadáról van szó, amely Az új név története kötetet cselekményeit mutatja be, így a ZeroZeroZero után ismét egy friss olasz sikersorozatot láthatunk streamingen. A 2018-ban bemutatott, eredeti helyszíneken és olasz nyelven forgatott első évad óriási siker volt világszerte, amelyhez végre megérkezett a folytatás.

https://youtu.be/LN9eHyyFiQw

A második évad ott kezdődik, ahol az első zárult. Lila és Elena 16 éves. Lila nemrég férjhez ment, de úgy véli, a férje nevének felvételével elvesztette saját identitását. A mintadiák Elena az esküvői fogadáson rájön, hogy boldogtalan. Egy ischiai nyaraláson találkoznak a gyermekkori barátjukkal, Ninóval, aki egyetemi hallgató. A találkozás örökre megváltoztatja életüket.

A Nápolyi regények négykötetes regényfolyama egyébként már kapható magyarul a Park Kiadó gondozásában. A sorozathoz filmes borítós kiadás is készül: a Briliáns barátnőm filmes változata már a 2018-as premier óta a boltokban van, Az új név története viszont idén tavasszal érkezik.

Az első kötet már megjelent HBO matricával, érkezik a másodikhoz is.

A 8 részes második évad hetente dupla részekkel érkezik a HBO GO-ra, magyar felirattal. A szinkronos premier a tévés debütálással együtt, március 24-én lesz.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.