Ezek az újdonságok érkeznek a héten a magyar Netflixre (február 10-15)

Oszd meg a cikket másokkal is:

Valentin naphoz közeledve a Netflixen is előtérbe kerülnek az érzelmes műsorok, ami persze nem feltétlen jelenti, hogy minden újonnan érkező tartalom ennyire belemerülne a romantikába.

Február második hetében láthatjuk az első afrikai licencelt Netflix sorozatot, ami a Castle család jogi útvesztőkön átívelő történetét fogja bemutatni, és sokak nagy kedvence a Narcos: Mexikó bűnügyi drámasorozat is folytatódik a második évadával. A fiúknak, akiket valaha szerettem Netflix Original hatalmas siker volt 2018-ban, aminek a héten érkezik a folytatása, Noah Centineo és Lana Condor főszereplésével, és a Lányok a vonalban ötödik évada is elkezdődik, ami sajnos az utolsó lesz, így búcsút inthetünk a spanyol szériától.

Lássuk, hogy milyen új tartalmak érkeznek a héten a magyar Netflixre. Ahogy eddig, jöhetnek korábbi filmek, és klasszikusok is.

Kedd

Párosan szép az élet? (I Do Until I Don’t)

Ingrid új élete

Szerda

A fiúknak – utóirat: Még mindig szeretlek

A FIÚKNAK 2. UTÓIRAT: Még mindig szeretlek | Hivatalos folytatás 2. előzetes | Netflix

Éppen akkor, amikor Lara Jean és Peter az „úgy teszünk, mintha” szintről a „hivatalosan is hivatalos” szintre emelik a kapcsolatukat, színre lép Lara Jean ré…

Csütörtök

Vak szerelem S01

Dragon Quest: A te történeted (Netflix Original)

Narcos: Mexikó S02

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Péntek

Lányok a vonalban (Cable Girls) S05 (első rész)

Cable Girls | Final Season: Part 1 Trailer | Netflix

Lidia (Blanca Suárez), Marga (Nadia de Santiago), Carlota (Ana Fernández) and Óscar (Ana Polvorosa) come closer to finding out how their destiny unravels. Th…

Castle család története (Castle&Castle) S01

Isi és Osssi – Zsák a foltját

Taj Mahal 1989 S01 (Netflix India)

Taj Mahal 1989 | Official Trailer | Netflix India

Lucknow, 1989. What was the world like back then? Old Monk kitne mein aati thi? And, mostly, what was love like?Through the stories of four couples finding a…

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója