A Netflix sorozatot készít Neymarral és akár Ronaldo vagy Messi lehet a következő

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix dokusorozatot készíthet a Paris Saint-Germain (PSG) és a brazil válogatott sztárjáról Neymarról.

Neymar már tavaly nyáron is megjelent néhány jelenet erejéig a Netflixen, viszont akkori premierje meglehetősen felemásra sikerült. A nálunk is népszerű sikersorozatban, A nagy pénzrablás (La Casa de Papel) harmadik évadának hatodik és hetedik részében tűnt fel, amit a nyáron kirobbant erőszakos ügye miatt a streaming szolgáltató egy ideig kivágott, majd miután ejtették a Neymar elleni vádakat ismét elérhetővé tette. Ezúttal viszont maga a futballista lesz a dokumentumsorozat főszereplője, és remélhetőleg be is mutatják majd a produkciót.

A francia La Parisen beszámolója szerint a Netflix stábja rendszeresen követi a PSG csillagát. Exkluzív bejárással rendelkeznek a klub edzőközpontjába és szorosan követik Neymart azon kívül is. A Netflix és a PSG igyekszik diszkréten kezelni a dolgot, ám valahogy nem igazán sikerül nekik, és a felvett anyagok mennyiségéből lehet arra következtetni, hogy inkább dokumentumfilm-sorozatról lehet szó.  

A Netflix és az Amazon, szinte egymással versenyeznek, hogy műsorokat készítsenek csapatokról vagy még ma is aktív játékosokról. Sergio Ramos és Raphaël Varane is már szerepelt streaming műsorban, az Amazon Prime pedig már forgatott minisorozatot Marcelo Bielsaval vagy a Manchester Cityvel is, míg a Netflix a Juventusra és a Sunderlandre összpontosít. Utóbbi nálunk is elérhető magyar felirattal.

Sunderland ‘Til I Die: Netflix series charts pain, prayers and passion for the club – trailer

Netflix has released a trailer for Sunderland ‘Til I Die, a new docu-series following the club’s first season back in the Championship after the team crashed…

A streaming tartalomgyártók ma már szerves részei a foci világának, ahogyan azt José Mourinho december végén egy sajtótájékoztatón kielemezte: “Ha az Amazon szeretne tartalmat készíteni, egy egész műsort gyárthatna a védelmi hibáinkból. Az Amazon egyik képviselője a La Parisen-nek még szeptemberben úgy nyilatkozott, hogy a piac szereplői próbálják becserkészni a nagy futballsztárokat. Szerinte azok fognak végül nyerni, akik műsort készíthetnek Cristiano Ronaldóval, Messivel vagy Neymarral. Ha ebből indulunk ki, akkor a Netflix most megkaparintotta az egyik jackpotot, és Ronaldo vagy Messi még hátravan. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a Netflix idáig nem erősítette meg a francia lap információját

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója