Együtt szerepel Dwayne Johnson és Ryan Reynolds a Netflix eddigi legdrágább filmjében

Oszd meg a cikket másokkal is:

Elkezdték forgatni a Netflix eddigi legdrágább filmjét, a Red Notice regényadaptációt, amiben Dwayne Johnson (Jumanji – A következő szint) és Ryan Reynolds ((Deadpool és Six Underground) mellett a Wonder Woman, azaz Gal Gadot is szerepet kapott.

A filmet a Dwayne Johnson‎ és Dany Garcia által 2012-ben alapított produkciós cég a Seven Bucks Productions készíti a Netflix számára, amelyik többek között a nyáron érkező, szintén Dwayne Johnson-féle Dzsungeltúrában is tevékenykedett. Producerek között lesz Beau Flynn (Flynn Picture Company), Johnson, és Dany Garcia, executive Producer Scott Sheldon.

A film Bill Browder Red Notice: A True Story of High Finance, Murder, and One Man’s Fight for Justice regénye alapján készül, és egy nagyszabású akcióvígjáték lesz, amiben az Interpol nyomozója országokon át hajszolja a világ legkeresettebb bűnözőjét. A Deadline információja szerint 160 milliós költségvetésével a Red Notice lesz a Netflix eddigi legdrágább filmje, megelőzve Martin Scorsese The Irishman (Az ír) filmjét, amiről számomra elég eltérő információkat közölnek, így elég nehéz kideríteni, hogy végül mennyibe is került.

A forgatás Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Spanyolországban, Oroszországban és Malajziában zajlik, bemutató pedig valószínűleg az év végén vagy legkésőbb 2021 januárjában lesz esedékes.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója