Együtt szerepel Dwayne Johnson és Ryan Reynolds a Netflix eddigi legdrágább filmjében

Elkezdték forgatni a Netflix eddigi legdrágább filmjét, a Red Notice regényadaptációt, amiben Dwayne Johnson (Jumanji – A következő szint) és Ryan Reynolds ((Deadpool és Six Underground) mellett a Wonder Woman, azaz Gal Gadot is szerepet kapott.

A filmet a Dwayne Johnson‎ és Dany Garcia által 2012-ben alapított produkciós cég a Seven Bucks Productions készíti a Netflix számára, amelyik többek között a nyáron érkező, szintén Dwayne Johnson-féle Dzsungeltúrában is tevékenykedett. Producerek között lesz Beau Flynn (Flynn Picture Company), Johnson, és Dany Garcia, executive Producer Scott Sheldon.

A film Bill Browder Red Notice: A True Story of High Finance, Murder, and One Man’s Fight for Justice regénye alapján készül, és egy nagyszabású akcióvígjáték lesz, amiben az Interpol nyomozója országokon át hajszolja a világ legkeresettebb bűnözőjét. A Deadline információja szerint 160 milliós költségvetésével a Red Notice lesz a Netflix eddigi legdrágább filmje, megelőzve Martin Scorsese The Irishman (Az ír) filmjét, amiről számomra elég eltérő információkat közölnek, így elég nehéz kideríteni, hogy végül mennyibe is került.

A forgatás Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Spanyolországban, Oroszországban és Malajziában zajlik, bemutató pedig valószínűleg az év végén vagy legkésőbb 2021 januárjában lesz esedékes.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.