Máris rekordokat döntöget Az új pápa a HBO GO-n

Oszd meg a cikket másokkal is:

Pénteken startolt a HBO GO-n az Oscar-díjas Paolo Sorrentino új sorozata, Az új pápa, amely a 2016-os Az ifjú pápa folytatása. Azonban hiába telt el több mint 3 év, a rajongók ismét megmutatták elkötelezettségüket az igényes sorozatok iránt, ami elképesztő nézettséget produkált a sorozat első két epizódjának.

Az új Pápa – Már az HBO GO-n

Regisztrálj az #HBO GO-ra és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu​ Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook…

A Jude Law és John Malkovich főszereplésével készült sorozat első két része már a nyitóhétvégén top kontentnek számított a HBO GO-n, ami olyan (amúgy szintén debütáns) sorozatokkal vetekedett, mint a Watchmen vagy Az Úr sötét anyagai, amik már egy ideje elérhetőek és talán nagyobb hírvelést is kaptak. Tehát Az új pápának mindössze két napra volt szüksége ahhoz, hogy a platform legtöbbet letöltött sorozatává váljon, ami az opció októberi bevezetés óta rekordnak számít.

Ezen kívül jelenleg ez a sorozat vezeti az úgynevezett sales driver toplistát, ami azt jelenti, hogy a frissen regisztrált HBO GO felhasználók elsőként ezt nézték meg az online műsortárban. Azért ez nem kis teljesítmény.

Ehhez nyilván hozzájárult az is, hogy a világpremierrel egyidőben szinkronosan került fel az HBO GO-ra, így a főszereplőnek olyan nagyszerű színészek kölcsönzik a hangjukat, mint Stohl András (Jude Law), Hegedűs D. Géza (John Malkovich), Harsányi Gábor (Silvio Orlando), Horváth Lili (Cécile de France), Debreczeny Csaba (Javier Cámara), Szabó Emília (Ludivine Sagnier), Czvetkó Sándor (Maurizio Lombardi), Kassai Károly (Marcello Romolo), Takács Tibor (Mark Ivanir). A szinkront pedig az SDI Media Hungary készítette.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója