Itt vannak a Netflix jövő heti újdonságai, a legjobban várt Drakulával

Oszd meg a cikket másokkal is:

2020 már itt van a nyakunkon, így a Netflix egy csomó új  filmmel és sorozattal jelentkezik az új évben. Nézzük át a friss érkezőket.

Meglehet, hogy a hét közepén már beköszönt egy új évtized, ami nem jelenti azt, hogy a Netflix szünetet tartana, sőt, ha lehet azt mondani, most fog igazán rákapcsolni. Ha lesz pár napotok otthon a tévé előtt, akkor kaptok hozzá streamingen rengeteg látnivalót. Akár egy klasszikus regényen alapuló új sorozatot kerestek vagy egy Netflix Original tavalyi szezonjának folytatását, újdonságokra az új évben is számíthattok.

A Sherlock alkotóitól érkezik január 4-én a Drakula a Netflixbe, talán ezt várják a legtöbben. Az előzetes alapján talán ez lesz a klasszikus regény legfélelmetesebb adaptációja. A képsorokban látott köröm mozgatása már elegendő lehet ahhoz, hogy még a legerősebb gyomor is kissé megránduljon. Az első évadban csak három epizód lesz, tehát ha tetszik, valószínűleg egy vagy két évet kell várnia a a folytatásra, ha egyáltalán lesz ilyen.

Ízelítőnek itt a Drakula trailere:

Drakula | Hivatalos előzetes | Netflix

Drakula gróf története új mesékké alakul a Sherlock készítői kezében. Drakula szerepében Claes Banget láthatjuk a Bram Stoker klasszikus novellája által ihle…

Ezek az újdonságok érkeznek a jövő héten a Netflixre:

december 30

Alexa & Katie S03

december 31

Szomszédom, Javier S01

A degeneráltak (stand-up)

Történetek szellemekről

január 1

A jeges élet S01

Lucy

Messiás S01

Unbroken

Fedőneve: Donnie Brasco

Flatliners

Pánik szoba

The Circlle

A.I.- Mesterséges Inteligencia

Patriot Games: Férfias játékok

Latherface

Hostel Part III

Január 2

Van rá magyarázat S03

Január 3

Anne, E-vel a végén S03

Szeplős szerelem

Január 4

Drakula (minisorozat)

https://www.tvtime.com/en/show/354246
Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója