A Netflix egy Broadway musical-adaptációval csap oda jövőre az ellenfeleinek

The Prom

A The Prom a Netflix jövő évi nagy filmes durranásának ígérkezik, amit most kezdtek el forgatni olyan sztárok közreműködésével, mint Meryl Streep, Nicole Kidman, James Corden, Akwafina és az énekes Ariana Grande.

Ryan Murphy által készülő szuperprodukció a streaming platform első olyan saját gyártású filmje, amelyet egy Broadway musical inspirált, amit már jelöltek is Tony- díjra, a Broadway legrangosabb elismerésére. A Netflixnek szüksége is van az ilyen közönségvonzó produkciókra, mivel szeretné hosszútávon bebiztosítani vezető helyét a jövőre élesedő streaming háborúban, amihez hasonló kaliberű filmekre és sorozatokra van szüksége.

A musical egy indianai leszbikus diáklányról szól, akinek a szülei megtiltják, hogy szerelmét magával vigye egy közösségi ünnepélyre, ezért egy csapat hollywoodi sztár reklámmanőverként ellátogat a lány városába, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon, azonban a jószándék mögött önös érdekek is meghúzódnak.

Egyébként a filmben Meryl Streep az említett sztárok egyikét, Dee Dee Allent játssza, Nicole Kidman pedig Angie Dickinson veterán énekest, és mellettük szerepel még Ariana Grande popsztár is, tehát a pazar szereposztással nem lesz majd probléma.

A The Prom valamikor 2020 őszén landol majd a mozikban, és nem sokkal később a Netflix online műsortárában.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.