Mesés prémiumokat osztott a Netflix karácsonyra

Oszd meg a cikket másokkal is:
Reed Hastings (balra) és Ted Sarandos (Getty Images)


Jövőre sem lesz túl sok gondja a Netflix két vezető alakjának a karácsonyi ajándékokkal, ugyanis a streaming óriás elég komoly prémiummal jutalmazza a munkásságukat, de a termékvezető sem panaszkodhat.

Ezek alapján a Netflix társalapítója egyben vezérigazgatója Reed Hastings 2020-ban 34 millió dolláros tőzsdei opciót szerzhet a 650 ezer dolláros fizetése mellett.

Ted Sarandos a Netflix tartalomgyártásért felelős vezetője – aki több tucat Emmy és Oscar díjat szállított már – 20 millió dolláros fizetést vehet fel jövőre, és hozzávetőleg 14,6 millió dollár részvényopciót.

Greg Peters termékvezető a következő évben 18,9 millió dollár fizetést és opciókat fog kapni, ami jelentős emelkedés az idei 16,8 millió dollárhoz képest. Spencer Neumann pénzügyi vezérigazgató, aki mellesleg tavaly januárban csatlakozott a Netflixhez, jövőre mintegy 11,5 millió dollárral és opcióval gazdagodik.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója