Sztárszereposztással érkezik a Bird Box utódja a Netflixre

Oszd meg a cikket másokkal is:
Foto: @thedevilallthetime

A tavalyi év egyik nagy kedvence, a Sandra Bullock főszereplésével készült Bird Box (Madarak a dobozban) után újabb sikervárományos horrorfilm érkezik a Netflixre 2020-ban.

Bekerült a Netflix jövő évre vonatkozó saját gyártású filmes listájába a The Devil All the Time, sőt az új horrorfilm már magyar adatlappal is rendelkezik. Nem kis neveket sikerült megnyerni a produkcióhoz; Chris Evans, Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgard, Mia Wasikowska és Eliza Scanlen erősítik a meglehetősen impozáns szereplőgárdát, amely Oiho államban játszódik az 1960-as években.

A Netflix Donald Ray Pollock The Devil All the Time című pszichológiai horrorregényét adaptálta a produkcióhoz, amely két évtizedet fog felölelni és egy sorozatgyilkos pár, valamint egy korrupt rendőr bizarr kapcsolatát mutatja be erősen misztikus történetben.

Premierről még nincsenek információk, de a forgatás már márciusban elkezdődött és ha minden igaz, akkor be is fejeződött, így talán jövő nyárra esetleg kora ősszel megérkezhet.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója