Dark 3 – Befejezték a forgatást, így üzentek az Instagramon

Oszd meg a cikket másokkal is:

Baran bo Odar, a Dark (Sötétség) című Netflix misztikus sorozat egyik alkotója a harmadik szezon felvételének utolsó napján az Instagramon jelentette be: „ Last shooting day of Dark Season 3”, tehát jöhetnek a vágási munkálatok.

https://www.instagram.com/p/B6DifAuI3De/

Ha minden igaz ez azt jelenti, hogy innentől kezdve bő fél év, amíg a sorozat új évada streaming képernyőre kerülhet, mivel a Netflixnél bevett gyakorlat, hogy a forgatás vége és a műsorra kerülés között fél év szokott eltelni. Amennyiben a Dark esetében is ehhez tartják magukat, úgy nyár végén már láthatjuk a folytatást.

A Dark a német Netflix első misztikus sorozata, ami elképesztő sikert aratott. Két gyermek eltűnésével kezdődik, és meglehetősen komplex a történet szála, ami szinte beszippantja a nézőt, igaz komoly odafigyelést is igényel a részletek megértése. A sorozat ugyanabban a városban élő négy család korábbi, jelenlegi és jövőbeli eseményeinek folyamát követi nyomon.

Az első két szezon már elérhető a Netflixen, a harmadik pedig valamikor 2020 közepén érkezik.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója