Az ünnepekre a HBO bemutatja a romantikusabb arcát is – új saját sorozattal

Oszd meg a cikket másokkal is:
HBO

A Szerelem sava-borsa a HBO-tól szokatlan módon egy igazi romantikus sorozat lesz, méghozzá a díjnyertes Isabel Coixet rendezésében. A prémium szolgáltatótól mostanáig inkább drámákat, vígjátékokat vagy fantasyt láthattunk, azonban a HBO Espana jóvoltából most az ünnepekre a romantikusabb arcukat is bemutatják.

Foodie Love a Goya-díjas Isabel Coixet első tévésorozata, melynek mind a nyolc része rögtön a bemutató napján szinkronnal lesz elérhető a HBO GO streaming műsortárában.

A szerelem sava-borsa – December 25-től az HBO GO-n

Regisztrálj az #HBO GO-ra és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu​ Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook…

Két harmincas egymásra talál egy olyan randizós appon keresztül, amely gasztromániás szingliket hoz össze, és ismerkedésük a spanyol sonka, a ramen-leves és a fine dining közvetítésével indul útjára. De mindkettőjüket visszatartják a korábbi kapcsolataikban szerzett sebeikből fakadó bizonytalanságok és kétségek. Ki kell deríteniük, hogy a japán yuzu iránti osztatlan lelkesedésük és a gasztrosznobériával szembeni közös ellenérzésük elegendő lesz-e ahhoz, hogy belekóstoljanak az igaz szerelembe.

A Szerelem sava-borsa az HBO Europe első spanyol sorozata, melyet spanyolországi, olaszországi, francia és japán helyszíneken forgattak.

A két fogás közt alakuló, sajátos pár egyik tagját Laia Costa alakítja. Figurája egy könyvkiadó intelligens szerkesztője, aki kissé bizalmatlan a párkapcsolatokkal szemben. Costát 2017-ben a BAFTA „Rising Star” díjára jelölték, a sokszorosan díjazott, Victoria című film főszerepéért pedig elnyerte a Gaudí-díjat, és Európai Filmdíjra is jelölték a legjobb színésznő kategóriában. Játszott továbbá az Only You, Az élet maga, a Newness és a Duck Butter című filmekben, televíziós munkái közt pedig megtalálható a Cites, a Bandolera, a Pulseras Rojas és a Carlos, Rey Emperador.

Az argentin színész-rendező, Guillermo Pfening formálja meg a pár másik felét, egy sikeres és művelt matematikust, aki ugyanakkor kicsit naiv is tud lenni. Pfening a Tribeca filmfesztiválról elhozta a legjobb férfi színész díját a Nobody’s Watching című filmben nyújtott alakításáért, míg szülőhazájában elsősorban a Supermax, a Valientes és a Vidas robadas című sorozatokból ismert. Szerepelt továbbá a Born and Bred és A német doktor című filmekben is.

A Szerelem sava-borsa író-rendezője Isabel Coixet, a sorozatot a Miss Wasabi Films gyártotta az HBO Europe számára. Az HBO Europe részéről executive producerként működött közre Miguel Salvat, Steve Matthews és Antony Root.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója