A Holtodiglan színésze új thrillert készített a Netflixnek

Tyler Perry/UPI.com

Tyler Perry, a Holtodiglan című dráma színésze egy új trillert forgatott a Netflixnek, A kegyvesztett (A Fall From Grace) címmel, amit január 17-én mutat be a streaming szolgáltató.

A színész, rendező és producer Perry még  pénteken jelentette be Twitterén az új filmet, amiben olyan nevek szerepelnek, mint Crystal Fox (Hatalmas kis hazugságok), Phylicia Rashad (Creed: Apollo fia), Bresha Webb (Marlon) , Cicely Tyson és maga Perry is. A Deadline beszámolója szerint a sztori egy olyan nőről szól, akinek a világát sötét titkok borítják. Új szerelemre talál viszont félő, hogy ezek a titkok elrontják a kibontakozó új kapcsolatát.

Perrynek futóban van egy projektje a Nickelodeonnal, amelyben a 10 éves rapper Young Dylan szerepel. Mivel ez a sorozat része a Netflix és a Viacommal kötött  üzletének, amelyben a Nickelodeon új és eredeti sorozatokat készít többek között a Netflix platformjának is, ezért mostanában sokat láthatjuk őt különböző műfajokban.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.