Ozark

Ozark S01-S03

A Netflix Emmy díjas sorozata (Julia Garner-legjobb női mellékszereplő) egy családi dráma, amelyet Bill Dubuque és Mark Williams készítettek. Egy pénzügyi tanácsadó Chicagóból a Missouri-beli Ozark-hegységbe költözik családjával. Öt év alatt 500 millió dollárt kell tisztára mosnia drogbáró főnöke utasítására. Főszereplők: Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Julia Garner.

Mikor érkezik az Ozark 3. évada?

Az IMDb megváltoztatta a sorozat jegyzékét, így a várható bemutatót 2020-ra írják. Bryce Olin a Netflix Life újságírója úgy véli, hogy az Ozark harmadik évada legkorábban 2020 tavaszán térhet vissza. Ennek alátámasztásaként levezette, hogy a Netflixnél a gyártás befejezése és a reális megjelenés között általában hat hónap telik el. Mivel a harmadik évad forgatása október végén fejeződött be, amit Julia Garner színésznő megerősítette egy Instagram üzenetben, ezért várhatóan április körül lesz a folytatás premierje.

https://www.netflix.com/title/80117552
Első évad előzetese (angol)
Második évad előzetese (angol)

Kritikák

https://www.tvtime.com/en/show/329089
https://hu.ign.com/ozark/26481/review/kritika-ozark-1-evad
https://www.maszol.ro/index.php/kultura/92212-penzmosas-toparton-ozark-sorozatkritika
https://www.rottentomatoes.com/tv/ozark

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.