A Netflix új sorozatot készít a Szégyentelenek írójával Margot Robbie főszereplésével

A Netflix berendelte Stephanie Land New York Times bestseller könyvének, A takarítónő: Kemény munka, Kevés fizetés és egy Anya erős akarata (Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive) sorozatadaptációját Margot Robbie főszereplésével.

A történet egy egyedülálló anyáról szól, aki házról házra jár és takarítással próbálja magát fenntartani. Harcol a szegénység, a hajléktalanság, és a bürokrácia ellen, miközben saját és kisgyermeke vágyait igyekszik beteljesíteni, beilleszkedni a modern társadalomba.

A Variety írása szerint a sorozatot John Wells és Molly Smith Metzler írja (Shameless – Szégyentelenek, Orange Is The New Black). Metzler és Wells egyébként nem csak íróként, hanem producerként és showrunnerként is tevékenykedik majd, ami a Szégyentelenek sorozat néhány epizódjánál már működött. Margot Robbie jelenleg az ügyvezetőként egy Hulu sorozaton, a Dollface-en dolgozik. Sokan ismerhetik a Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street) és a Volt egyszer egy Hollywood (Once upon a Time…) filmekből.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.