SpongyaBob spinoff és további új műsorok érkeznek a Netflixre

Oszd meg a cikket másokkal is:
Charley Gallay/Getty Images

A Netflix hosszútávú megegyezést kötött a Nickelodeonnal, hogy tartani tudja a lépést a Disney+ valamint a többi frissen belépő streaming szolgáltatóval szemben.

Az üzlet több évre született, és egyes források szerint közel 200 millió dollár értékű, ami új tartalmakat is magában foglal, köztük egy  SpongyaBob spinoffot, a SpongyaBob Kockanadrág zenés produkciót is, amit kifejezetten Tintás Tunyacsápra írtak, és már dolgoznak a műsor elkészítésén.

A Netflix és Nickelodeon már korábban is szoros kapcsolatban volt egymással, hiszen a streaming szolgáltató szerezte meg a Nickelodeon nemrégiben bemutatott, eredetileg kábeltévére készített filmjeit, a Rocko Modern Life: Static Cling-t és Invader Zim: Enter the Florpus-t , amelyek a 90-es évek közkedvelt karaktereit keltették életre.

Noha a Netflix számos új Nickelodeon műsort és filmet emelt be az üzletbe, elképzelhető, hogy néhány jelentős cím mégsem nézhető még a platformon, mivel más helyeken élő szerződéssel rendelkeznek, írja a The New York Times. Drake és Josh jelenleg a Hulun, Spongyabob valamint a Dóra, a felfedező epizódjai pedig az Amazon Prime Video-n található, és nem beszélve arról, hogy ezek a műsorok régiónként is eltérhetnek, hiszen nálunk például a HBO GO rendelkezik bizonyos streaming műsorokkal. Az Amazon és a Viacom eredetileg egy sok évre kiterjedő üzletet írt alá 2013-ban, miután a Netflix úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a Viacommal lejárt szerződését, így kérdéses, hogy mely címek és pontosan mikor is landolnak végül a Netflix műsortárában.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója