A Netflixen folytatódik a Beverly Hills-i zsaru Eddie Murphy főszereplésével

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix nem áll le a népszerű filmek folytatásával, és visszahozza Eddie Murphy-t Beverly Hills-i zsaruként. A The Hollywood Reporter szerint a streaming óriás és a Paramount megállapodtak abban, hogy együtt elkészítik a nagysikerű kultfilm negyedik részét streamingre, mozi változatról egyelőre még nincsenek információk.

A népszerű franchise 1984-ben indult az első résszel, melynek főszerepében Murphy Axel Foley-ként szerepelt, aki a detroiti utcákon harcolt a bűnözők ellen, majd barátja Beverly Hills-i gyilkosságát kezdte vizsgálni. A film 1987-ben kapott folytatást, és 1994-ben érkezett a harmadik rész, szintén Eddie Murphy főszereplésével.

Beverly Hills Cop – Trailer

The heat is on in this fast paced action-comedy starring Eddie Murphy as Axel Foley, a street smart Detroit cop tracking down his best friend’s killer in Bev…

Beverly Hills-i zsaru előzetese (angol)

Összességében a Beverly Hills-i zsaru filmek világszerte 736 millió dollárt termeltek, így a Netflix joggal reménykedik abban, hogy a negyedik rész is legalább akkora siker lesz, mint az első három, és akkor máris megérte leporolni a különc detroiti zsaru sikertörténetét.

Amióta Murphy visszatért a filmek világába, mozgalmasabb életet él, mint valaha. A klasszikus film, az Amerikába jöttem folytatása mellett – amit 2020 decemberében fognak bemutatni a mozikban-, nemrégiben szerepelt egy szintén Netflix vígjátékában, a Dolemite Is My Name (A nevem Dolemit) című filmben, Rudy Ray Moore szerepében.

A Beverly Hills-i zsaru negyedik részének még nincs premier időpontja, tehát még el sem kezdték forgatni ezért a 2021-es dátum tűnik valószínűnek.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója