Maffiózók

Oszd meg a cikket másokkal is:

The Sopranos S01-S06

„Az elmúlt negyed század amerikai popkultúrájának legnagyszerűbb alkotása!” – így jellemzi a New York Times az HBO saját gyártású sorozatát, amely alapjaiban változtatta meg a szappanoperákról alkotott képet. A Maffiózók rendhagyó családregény, amelyben ugyanúgy felbukkan az emberi gyarlóság minden válfaja, mint a divatos szériákban, azzal a különbséggel, hogy ezek zsarolással, droggal, gyilkossággal vannak összefüggésben. A New Jersey-i maffiacsaládról szóló történet a fanyar humorával, az erőszak durva ábrázolásával és a szabadszájúságával kimagaslik a tévésorozatok mezőnyéből.

A HBO GO jóvoltából végre online műsortárból is nézhető a klasszikus gengsztersorozat mind a hat évada, amit mindenkinek látnia kell. Főszerepekben: James Gandolfini, Michael Imperioli, Edie Falco, Lorraine Bracco, Tony Sirico

https://hbogo.hu/sorozatok/maffiozok
Magyar műsorlapja

The sopranos – season 1 trailer

trailer de la 1 temporada grandioso

Első évad előzetes (angol)

The Sopranos Season 2 Trailer

The Sopranos Season 2 music video.Die Sopranos Staffel 2 Musikvideo.—————————————————————————————–…

Második évad előzetes (angol)

The Sopranos Season 3

This is a recap of the third season of the sopranos. Please comment and ask any questions you have about the sopranos and i will answer them.

Harmadik évad előzetes (angol)

The Sopranos Season 4

This is a description of the fourth season of the Sopranos. This is by far the best season of the Sopranos. Please give comments and if there is any question…

Negyedik évad előzetes (angol)

The Sopranos Season 5

This is a recap of the fifth season of the sopranos. This is one of my favorite season. Hope you enjoy.

Ötödik évad előzetes (angol)

The Sopranos – Season 6 Trailer – Official HBO UK

DISCOVER the world of HBO online…Browse, shop and search all shows on our Official Website: https://hbo.co.ukEngage with us on Facebook: https://facebook.c…

Hatodik évad előzetes (angol)

Kritikák

Maffiózók – 1-6. évad – kritika

Nagyjából erre az időszakra tehető minden olyan újítás, ami tévében eddig elképzelhetetlen lett volna. A Twin Peaks bár a 90-es évek elején igyekezett kizökkenteni az embereket mindennapi szórakozásukból, az első két évad itt is a szappanoperák karikatúraszerű kiparodizálásából állt, mégis a mély és ténylegesen árnyalt karakterek a 90-es évek végén kopogtattak be az otthonokba, ahol végre nem volt szégyen egy bűnözőt szeretni.

Maffiózók

Maffiózók – Szombat esténként egy átlagos maffiózó, Anthony Soprano mindennapi gondjait élhetjük át. A Sopranos Amerika egyik legújabb sikeres insider sorozata. A recept ismert; sok hasonlót láthattunk, orvosok, rendőrök életét kísérhettük figyelemmel hónapokon keresztül. Nem sok sorozat kap azonban Arany Glóbusz díjat.

Tony, az Ember Fia

Most itthon is kijött mind a hat (hét) évad DVD-n. Úgy kilencven óra mozi; grandiózus, gigászi és teljes mélységeiben egy szuszra igazából feldolgozhatatlan műalkotás, amiből még a gyengébb pillanataiban is lehetetlen kiszállni.

Jubileumot ünnepel az HBO: 20 éves a Maffiózók | Filmtekercs.hu

Január 10-én egy maffiózó besétált egy pszichiáter rendelőjébe – így kezdődött húsz évvel ezelőtt a „Az elmúlt negyed évszázad amerikai popkultúrájának legnagyszerűbb alkotása!” – így jellemzi a New York Times az HBO saját gyártású sorozatát, amely alapjaiban változtatta meg a szappanoperákról alkotott képet.

Kiderült, ki lesz a Maffiózók-előzményfilm főszereplője | 24.hu

A korábbi amerikai elnök Egy ígéret földje című könyvében beszél a politika természetéről, a demokrácia működéséről, a politikafinanszírozásról, erkölcsi dilemmákról, diktátorokról, álmokról, ideálokról.

The Sopranos

Synopsis:A conflicted New Jersey crime boss seeks therapy to cope with mob and family pressures in this addictive, stunningly original drama, which can be chillingly violent, wrenchingly moving or darkly funny.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója