Média együttműködés a Műsoron és a DC Magyarország között

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Műsoron.hu médiacsalád új taggal bővült, immár a DC Magyarország híreit és ajánlóit is dedikált Műsoron aloldalon olvashatjátok, de miről is van szó, tulajdonképpen?

Felmerült az ötlet, hogy a Műsoron és a DC Magyarország együttműködését szorosabbra fűzzük, külön felületen, de mégis egységes arculattal és új izgalmas fejlesztésekkel folytatjuk tovább a cikkek és tartalmak előállítását. A DC Magyarország partnerségével egy sokszínű és minőségi felülettel gazdagodott a hazai média, amit a dcmagyarorszag.musoron.hu oldalon tudtok elérni.

Sok izgalmas dolgot tervezünk a jövőben, közös játékok, ajánlók és még ki tudja mennyi lehetőség rejlik ebben az új partneri együttműködésünkben. Fontos tudni, hogy nem fúzióról van szó, és minkét oldalon marad a jól megszokott stílus és hanvétel, csupán átfedő tartalmak esetén jobban együtt fogunk működni. Annyi biztos, hogy az a célunk, hogy a lehető legjobb anyagokkal szolgáljunk ki valamennyi műsoron felületen, legyen szó új aloldalunkon, vagy a jól ismert Facebookos oldalainkon, ezért írásainkat ezentúl egymás segítve és egymás olvasói igényeit figyelembe véve fogjuk elkészíteni.  

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója