Műsoron: A hold árnyékában

Oszd meg a cikket másokkal is:

(In the Shadow of the Moon)

Egy philadelphiai nyomozó lassan beleőrül a titokzatos női sorozatgyilkos iránti megszállottságába, akinek a tetteire nincs magyarázat. Úgy tűnik, hogy egyszer már sikerült likvidálni, viszont néhány év múlva a titokzatos bűntények éppen úgy térnek vissza, mint az ő idejében. Szereplők: Boyd Holbrook, Michael C. Hall, Cleopatra Coleman

Thriller/dráma, magyar szinkronnal és felirattal.

In the Shadow of the Moon | Netflix Official Site

He’s tracked her for decades. Every nine years, she kills again. His obsession could destroy him — and everything he loves. Watch trailers & learn more.

Netflix magyar műsorlapja

In the Shadow of the Moon | Official Trailer | Netflix

In 1988, Philadelphia police officer Thomas Lockhart (Boyd Holbrook), hungry to become a detective, begins tracking a serial killer who mysteriously resurfac…

Angol nyelvű előzetes

Kritikák

Van egy félig jó sci-fink, gyorsan befejeztük rosszul. Baj?

Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek. A Netflix In the Shadow of the Moonja az utóbbi évek legérthetetlenebbül elrontott filmje. Otthon nézve nem fáj, de még így is az utóbbi évek legnagyobb kihagyott ziccere.

In the Shadow of the Moon (2019)

2019, Mystery and thriller, 1h 55m 52 Reviews 250+ Ratings In the Shadow of the Moon isn’t always successful at balancing its assorted elements, but its struggles may be diverting enough to warrant a stream.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója