Anthony Hopkins Ferenc pápát oltogatja a Netflix új filmjének előzetesében

A Netflix elkezdte kiszivárogtatni őszre tervezett filmjeihez a trailerek, és szüksége is van a kiemelt figyelemre, hiszen az új belépők, a Disney és az Apple komolyan átrendezheti a streaming piacot, ami jelentősen érinti majd a Netflix megtorpanni látszó globális terjeszkedését.

Ennek részeként tegnap érkezett Steven Soderbergh Netflixre is készült filmjének, a The Laundromatnak első előzetese, ami hatalmas sztárparádét vonultat fel: Meryl Streep, Antonio Banderas és Gary Oldman is látható lesz, valamint vendégszereplőként feltűnik benne Sharon Stone, David Schwimmer és Marilyn Manson is. A film a korábbi évek egyik legnagyobb kötvénycsalását dolgozza fel, amelyben színészek és politikusok is nyakik benne voltak.

Ne maradj le a streaming és mozis hírekről! Kövesd a Műsoront!:

Most pedig a The Two Popes című filmhez érkezett meg az első kedvcsináló, ami szintén pazar színészgárdát képvisel. Anthony Hopkins játssza majd XVI. Benedek pápát, Jonathan Pryce pedig – akit a Trónok harcában láthattuk utoljára – Ferenc pápát alakítja. A film a 2013. február 28. utáni időszakot dolgozza fel, amikor XVI. Benedek pápa bejelentette lemondását, ezzel megnyitva az utat a pápaválasztás előtt, melynek köszönhetően Jorge Mario Bergoglio, akkor Buenos Aires-i érsek került az Egyház élére Ferenc néven (őt alakítja Jonathan Pryce).

Angol nyelvű előzetes

A film középpontjában a két egyházfő kapcsolata és erősen eltérő nézeteik állnak; a múltjukkal és a modern világgal való szembenézésük. Az első trailer pont erre a nézetkülönbségre világít rá, és Anthony Hopkins már ezekben a képsorokban is többször leoltja Jonathan Pryce által alakított Ferenc pápát. A film december 20-án érkezik a Netflixre, a magyar szinkronos trailert pedig az applikációban található műsorlapont tudjátok megnézni:

https://www.netflix.com/title/80174451

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.