Jude Law alsógatyában flangál Az ifjú pápa folytatásában, aztán megjelenik John Malkovich

Rövid kedvcsináló érkezett az Oscar-díjas Paolo Sorrentino sikersorozatának, Az ifjú pápának a folytatásához, ám Az Új Pápa (The New Pope) nem Jude Law alsógatyás tengerparti sétálásától számít kiemelkedő sorozatfolytatásnak.

Az ifjú pápa maga volt a tökéletesség, már ha azt vesszük figyelembe, hogy hasonló, pápáról szóló sorozat korábban nem készült, főként olyan nem, amelyben a pápát inkább istenkáromlóként kezdték lefesteni, mint sem a katolikus egyház legfőbb jótevő pásztorának. Még ha az egész sorozat jellegéből fakadóan érződött, hogy Sorrentino sajátos karakterábrázolással egy mesterművet alkotott, a Jude Law által megformált fiktív XIII. Piusz pápa (azaz Lenny Belardo) eleinte rengeteg kérdőjelet hagyott a nézőkben.

Az ifjú pápa aztán hatalmas siker lett, és nem volt kérdés, hogy Sorrentinonak muszáj valami folytatást kreálni a sorozathoz, még ha a végjátékot tekintve most még nehéz elképzelni, hogyan tudta mindezt kivitelezni. Sorrentino az új pápa szerepére John Malkovichot szerződtette, és be kell vallani, hogy a korai képek, valamint a most látott teaser alapján Malkovichnak nagyon jól áll ez a pápai karakter. Feltűnik még a folytatásban Sharon Stone és Marilyn Manson is, szóval reméljük, hogy ez a pozitív utóérzés kitart majd a második évad fináléjáig.

https://youtu.be/TAOD50blOKk
Az ifjú pápa folytatásának első teasere

Ha igazak a pletykák, akkor jövő év elején folytatódik a sorozat Az Új Pápával, amihez érkezett egy rövid teaser, ami ugyan azzal a zenei aláfestéssel és túláradó pökhendiséggel rendelkezik mint elődje, sőt, talán erre még rá is tesz egy lapáttal, ami csak tovább fokozza a várakozást.

Az első évadot a HBO GO-n tudjátok megnézni, amelynek itt találjátok a streaming műsorlapját:

https://hbogo.hu/sorozatok/az-ifju-papa/1-evad

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.