Az éhezők viadalát és a Lost-ot képviseli a Netflix új sorozata

Oszd meg a cikket másokkal is:

Megérkezett a Netflix új misztikus limitált sorozatának magyar címe, amihez kaptunk egy látványos előzetest, valamint premierdátumot is.

10 ember a szigeten -ezt a címet viseli a Netflix szeptemberben érkező misztikus sorozata, ami a Lost és Az éhezők viadalának egyfajta modern újragondolása.

Nem véletlen az összehasonlítás, hiszen itt is egy gyönyörű lakatlan sziget a helyszín, egy sor érdekes alapvetéssel, miszerint mi történik, ha megváltoztatjuk az ember körülményeit, vajon maga az ember is megváltozik? Persze ez önmagában kevés egy jó sorozathoz, azonban a 10 ember a szigeten ennél sokkal többet fog nyújtani, hiszen a bemutatott előzetes pörgős és látványos, a Netflix sokat vár ettől a sorozattól, ami már a trailerben is melátszik. Rejtélyes esetek, a Westworld világához hasonlítható megfigyelő rendszer, és ehhez párosuló pazar környezet.

A sztori szerint 10 ember felébred egy egzotikus szigeten, de fogalmuk sincs róla, hogyan kerültek oda. Amikor megpróbálják felfedezni a szigetet, hogy miként tudnának onnan kijutni akkor döbbennek rá, hogy valójában onnan nincs menekvés. Megkezdődik a pszichológiai hadviselés az életben maradásért.

Welcome to The I-Land | Netflix

You were chosen for a reason. Paradise awaits. Netflix’s thrilling new limited series, The I-Land, arrives September 12.Watch The I-Land, Only on Netflix:htt…

Angol nyelvű előzetes.

A hét epizódra tervezett sorozat főbb szerepeiben Kyle Schmid (Six, Blood Ties), Kate Bosworth (Sorsdöntő nyár), Natalie Martinez (A Búra alatt, Halálfutam), Alex Pettyfer (Magic Mike), és Kota Eberhardt (X-Men:Sötét főnix) látható.

Magyar feliratos előzetes az applikációban (Vedd fel a listádra)

The I-Land | Netflix Official Site

Wiped clean of memories and thrown together, a group of strangers fight to survive harsh realities — and the island that traps them.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója