Folytatódik az After Life és premiert kapott az Elite 2 – Netflix hírek röviden

Oszd meg a cikket másokkal is:

Kész az After Life második évadának forgatókönyve, és premierdátumot kapott a spanyol Netflix youngster sorozata, az Elite.

Ricky Gervais a Twitteren jelentette be, hogy a tavalyi év egyik meglepetés sorozatának, az After Life második évadának forgatási munkái hamarosan elkezdődhetnek. Elég gyorsan haladtak az új évad forgatókönyvével, hiszen márciusban volt az első bemutatója, de 5 hét múlva már az új évadot fogják felvenni.

Ha minden igaz, néhány hónapon belül már láthatunk valamit a munkából, és ezek szerint jó eséllyel 2020 első felében érkezhet is a sikeres sorozat folytatása. Ha tartják magukat az idei formához, akkor jövő év márciusában debütál a második évad a magyar Netflixen.

A spanyol Netflix még tavaly készítette el a főként fiataloknak szánt Elite című sorozatát, ami egy rangos gimnáziumban játszódik, és egy iskolán belüli brutális gyilkosságot állít célkeresztbe. A sorozatban minden megtalálható, ami jellemző a mai fiatalok életére; drogok, nemiség kérdése, szex és kirekesztettség, ezeket pedig mesterien tálalták az idősebb korosztály számára is.

A folytatásra pedig nem is kellett sokat várni, mivel az új évad szeptember 6-án érkezik, és a Netflix kiadott hozzá egy rövid teasert is, viszont várjuk évad felvezető előzetesét, természet magyar nyelven.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója