A Disney elkezdte kigyomlálni a konkurenciát, most az FX Plus-t lőtte ki

Miután a Disney tavasszal megvásárolta a 21st Century Fox-ot, most újabb fontos lépést tett a zökkenőmentes őszi Disney+ streaming platform beindításáért.

A Disney még idén tavasszal 71 milliárd dollárért vásárolta meg a Fox-ot, így hozzá vándorolt több jelentősnek mondható tartalom, mint az Avatar, az X-Men, a Jégkorszak, a Modern család és a Simpson család. Az üzlettel egyidejűleg így a Disney-hez került a Twentieth Century Fox Television, FX Productions, Fox21, FX Networks, National Geographic Partners, Fox Networks Group International, és a Star India.

Mindez azért fontos, mivel a Disney augusztus 20-tól megszünteti az FX Plus streaming szolgáltatást, amiben olyan sorozatokat találni, mint a többszörösen díjazott Atlanta, vagy az American Horror Story, a Damages, az It’s Always Sunny in Philadelphia, a The Shield, a Sons of Anarchy és a Mayans. Utóbbi kettő közül nálunk a Sons of Anarchy a Netflixen is megtalálható, de még nincs hozzá magyar felirat. (Nem tudod, hogy hol van vagy hol lesz streamingen a kedvenc sorozatod? Katt ide!)

A lépés nem érinti a kábeles csatornát, ugyanakkor már előre vetíti, hogy a Disney szépen lassan valamennyi általa birtokolt társaságban érvényesíteni fogja az akaratát, és végül az összes begyűjtött tartalom kizárólag a Disney+ streaming szolgáltatásban lesz elérhető.

Forrás: Variety.com

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.