Itt vannak a Netflix heti újdonságai: Rengeteg szinkron és új tartalom (június 24-29)

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ezen a héten tovább folytatódott a Netflix tartalmak magyar szinkronizálása, de feliratok terén sem lehet okunk a panaszra.

Ismét elmondható, hogy a Netflix odafigyelt számos stílus és különböző korosztály tartalomfogyasztási igényeire, ami azt mutatja, hogy a kontentek lokalizálása nem random módon történik, a cél sokkal inkább egy széles nézői réteg fokozatos kiszolgálása. A premier tartalmak döntő része már alapból felirattal érkezik, de ahogy a Shaft 2019 példája – vagy korábbról a Murder Mystery – is bizonyítja, a közönségkedvencnek számító címeket már előre leszinkronizálva teszik elérhetővé.

Ahogy eddig megszokhattuk, a hét se múlhat el stand-up műsor nélkül, és a gyerektartalmak terén is elindult végre a várt szinkronizálás. Nagyra tudnánk értékelni, ha ez a folyamat további gyerekműsor bővüléssel folytatódna. Dokumentumfilmek, régi és új sorozatok alkotják a heti frissítési listát, és már egyre inkább érződik a kezelőfelület lokalizálása, hiszen a kereső és a platform alatt dolgozó algoritmus viszonylag jól reagál a magyar címekre és találatokra.

Amíg várjuk, hogy végre mi is teljes körűen, magyar nyelven élvezhessük a Netflix applikációját, fussuk át a héten érkező magyar vonatkozású ajánlómat:

The Innocent Man, dokumentumfilm-sorozat

The Innocent Man | Official Trailer [HD] | Netflix

Two murders, four convictions, and a town full of secrets. Based on John Grisham’s only true crime best-seller, The Innocent Man, an old case that shook the …

A sorozat angol nyelvű előzetese

1982-ben brutális gyerekgyilkosság rázta meg az oklahomai Ada kisvárosát. A hírekben is szereplő eset szerint valaki a saját lakásában támadt a 21 éves Debbie Carterre, és meggyilkolta. Az eset lesújtott a város lakóira, hiszen eddig minden békésnek tűnt a közösség életében. A bűnügyi doku sorozat ezt az esetet dolgozza fel.

The Golem, izraeli horrorfilm

THE GOLEM Official Trailer (2019) Horror Movie

THE GOLEM Official Trailer Movie VOD, and Blu-Ray/DVD February 5th.© 2019 – Dread Central

A The Golem angol nyelvű előzetese

Egy zsidó közösségre hatalmas veszély közelít. Idegenek akarják megbontani a köztük lévő szoros kötödést, de egy misztikus képességű nő próbál védelmet nyújtani, viszont hamar kiderül, hogy a betolakodó sokkal gonoszabb, mint maga az ember.

Black Mirror S05 (szinkron)

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A Black Mirror ötödik évadának angol nyelvű előzetese

A néhány hete érkezett antológiai sorozat ötödik felvonása végre megkapta a magyar szinkronizálását. Ebből kiindulva a korábbi évadokhoz is várjuk a magyar hangot.

Gnome Alone animációs film (szinkron)

GNOME ALONE Official Trailer (2018) Josh Peck, Becky G Animation Movie HD

Gnome Alone – Official Trailer (2018) Josh Peck, Becky G Animation Movie HDSubscribe HERE for NEW movie trailers ➤ https://goo.gl/o12wZ3When Chloe discovers …

Angol nyelvű előzetes

A Gnome Alone még a felnőtteket is képes magával ragadni. A látvány elképesztő, hiszen látszik rajta, hogy rengeteget dolgoztak a környezet és a karakterek kidolgozásán. A történet egy kislányról Chloéről szól, aki édesanyjával együtt beköltözik új és hatalmas házukba, ahol rejtélyes dolgok történnek. Gnómok egy csoportja őrzi a világ békéjét a fura idegen lényektől, és ebben Chloénak is segítenie kell, miközben új barátokat is keres magának.

Motown Magic S02 animációs sorozat

Motown Magic | Official Trailer [HD] | Netflix Jr

Check out the official trailer for Josh Wakely’s MOTOWN MAGIC premiering on Netflix Nov. 20. The family animated series, inspired by the music of Motown, fol…

A Motown Magic első évadának előzetese

To All the Boys I’ve Loved Before, romantikus-vígjáték (szinkron)

To All The Boys I’ve Loved Before | Official Trailer | Netflix

What if all the crushes you ever had found out how you felt about them…all at once? Lara Jean Song Covey’s love life goes from imaginary to out of control wh…

A film angol nyelvű előzetese

Kétségtelen, hogy a Netflix tavalyi év egyik nagy dobása a To All the Boys I’ve Loved Before – A fiúknak, akiket valaha szerettem című romantikus-vígjáték volt, ami Jenny Han azonos című, amúgy három részből álló regénye alapján készült, és sokáig toronymagasan vezette a New York Times bestseller listáját.

Shaft, akciófilm (Shaft 2019, szinkron)

SHAFT – Official Trailer [HD]

More Shaft than you can handle. Only in theaters June 14! -https://facebook.com/ShaftMovie.comhttp://twitter.com/ShaftMoviehttp://www.intstagram.com/ShaftMov…

Angol nyelvű előzetes

Talán senkinek sem kell bemutatni John Shaft magánnyomozót, aki korábban a New York-i rendőrség nyomozója volt. Az eredeti filmet még 2000-ben mutatták be a moziban, de a frissített kiadás nemzetközi jogait a Netflix vásárolta meg, így Amerikán kívül a streaming szolgáltatónál várt elérhetővé, szerencsére nálunk azonnal magyar szinkronnal. A Shaft második részében (én csak Shaft 2019-ként hivatkozom rá) Johnt továbbra is Samuel L. Jackson játssza, aki fiával közösen nyomoz egy rejtélyes drogtúladagolás ügyében (igen, Shaftnak van egy fia). A stílus maradt a régi, így a kemény beszólások és olykor erőszakos nyomozás mellé megkapjuk a Shafttól elvárható humort és egyedi történetvezetést.

The Chosen One S01

The Chosen One | Official Trailer | Netflix

Ready to discover a place where no one dies? Blessed is The ChosenOne, coming on June 28.Watch The Chosen One, Only on Netflix:https://www.netflix.com/title/…

Előzetes

Mike Epps: Only One Mike, stand-up műsor

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A stand-up bemutatója

Dope S03 dokumentumfilm-sorozat

Netflix Documentary “Dope” Trailer Season 1 and 2 – Dutch Subs

Different opinions about this documentary. Some saying it’s fake, others say it’s real. It’s not a pro drugs or anti drugs tho, it does shows all sides. I wo…

Korábbi előzetes

A népszerű dokusorozat az amerikai különleges rendőrség drog- és bűnbandákkal folytatott küzdelméről szól.

Family Business S01

Family Business | Trailer | Netflix

After learning that France is about to legalize cannabis, faux entrepreneur Joseph rallies his family and friends to transform his father’s kosher butcher sh…

A sorozat francia nyelvű előzetese

A francia sorozatban egy család szokatlan üzleti vállalkozásába tekinthetünk bele. Kitudódik ugyanis, hogy Franciaországban hamarosan legalizálják a marihuánát, ezért a család a meglévő hentesüzletét próbálja átalakítani egy jól jövedelmező drogbizniszre.

Instant Hotel S02, ausztrál realityműsor

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A műsor előzetese

Anima, zenés rövidfilm

ANIMA | Paul Thomas Anderson | Thom Yorke | Teaser | Netflix

In a short musical film directed by Paul Thomas Anderson, Thom Yorke of Radiohead scores and stars in a mind-bending visual piece.Best played loud.SUBSCRIBE:…

Zenés előzetes

Az Anima Thom Yorke (Radiohead frontembere) és Paul Thomas Anderson közös produkciója, ami egy zenés rövidfilm, válogatott alternatív és bámulatos vizuális elemekkel.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója