Világpremierrel egy időben, szinkronnal érkezett a Shaft 2019

Megérkezett a Netflixre Samuel L. Jackson főszereplésével a Shaft 2019, ami fontos mérföldkő a magyar Netflix életében.

Ugyanis a legújabb kiadású Shaft rögtön magyar szinkronnal és felirattal került fel a streaming szolgáltató műsortárába, két héttel a film amerikai mozibemutatója után. Ilyenre még nem volt példa, ami úgy fordulhatott elő, hogy Tim Story által rendezett akciófilm nemzetközi vetítési jogát a Netflix vásárolta meg, így a magyar mozikba nem is kerülhetett.

Shaft 2019 angol nyelvű előzetese

Adam Sandler és Jennifer Aniston Murder Mysteryje igaz szintén magyar szinkronnal és felirattal érkezett a Netflixes premierrel egy időben, a különbség csak annyi, hogy azt kizárólag streamingre gyártották, míg a Shaft kimondott mozifilmként indult, és később dőlt csak el, hogy Amerikán kívül csak a Netflix forgamlazhatja.

Így a magyar nézők elsőként tapasztalhatják meg, hogy milyen egy friss mozit otthon a nappaliban 4K-ban vagy nyaralás alatt a tábortűznél megnézni, esetleg összehívni a haverokat és a családot egy hétvégi grillpartira, egy jó kis Shaftnézésre.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.