A HBO már tavaly nyáron elkezdte a Csernobil felvezetését

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az élesszeműek kiszúrhatták, hogy a HBO tavaly nyáron már elkezdte a héten bombasikerként zárt Csernobil című sorozatát valamilyen módon előre becsempészni a friss kontentjei közé. Nyilván ez akkoriban keveseknek tűnt fel.

De most visszanézve arra enged következtetni az Utódlás, amúgy baromi jó saját gyártású drámasorozat (amit 2018 június elején mutattak be), hiszen amikor Kendall Roy (Jeremy Strong) az első évad harmadik részében besétál első napján apja, Logan Roy (Brian Cox) médiamágnás irodájába átnézni az örökségét, a falakon lógó díszes keretbe helyezett újságcikkek és díjak között egy pillanatra felvillan a Csernobili atomerőmű-balesetről szóló rész, ami valószínűleg nem véletlenül került oda, nem egy gondatlan díszletmunkás hanyag berendezéséről lehet szó.

Egyébként az elképesztő karriert befutott Csernobil minisorozat ezen a héten fejeződött be, és minden várakozást felülmúlt. Valószínűleg ekkora sikerre még maga a HBO se számított, hiszen azon túlmenően, hogy a Csernobil vezeti az IMDB minden idők legjobb sorozatlistáját, itt Műsoron is megírtam, hogy a nemzetközi siker mellett a hazai közönséget is azonnal meghódította, sokan a valaha készül legdrámaibb sorozataként jellemezték, könnyek között írtak a sorozat reális történetvezetéséről és emberközeli értékeiről.

Csernobil – Új sorozat az HBO GO-n

Regisztrálj az #HBO GO-ra és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu​ Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook…

Mindenesetre a csatorna profizmusát jellemzi, hogy semmit sem bízott a véletlenre, és még ilyen apró lépésekkel is megalapozta a Csernobil eszméletlen népszerűségét.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója

Leave a Reply