Ezek érkeztek a héten a magyar Netflixre (május 20-25)

Oszd meg a cikket másokkal is:

Érdekel, hogy milyen friss magyar tartalmak érkeztek a héten a Netflixre? Nálunk minden héten megtudhatod. Részletes összefoglalónkban kibontjuk az elmúlt napok legizgalmasabb címeit, hogy neked csak válogatnod keljen.

Renée Zellweger rajongói örülhetnek, hiszen a nálunk is népszerű színésznő először debütál sorozatban, a What/If pedig nem igazán egy Bridget Jones-féle laza koktélozás, tehát nem árt hozzá bekészíteni egy erőseb italt is. Ezen a héten szinkoronos tartalommal is találkozhatunk, és ha streaming fronton a Netflixet választjuk, a heti stand-up adagunkról sem kell lemondani. Főzés, horror, szóval lesz minden a hétvégi programodhoz.

Bébi úr (szinkron)

2017-ben mutatták be a magyar mozikban Tim, a 7 éves kisfiú kalandjait. A kisfiú gondatalanu éli gyermeki hétköznapjait, amikor kistesó érkezik a családban. A bájosan aranyos bébi mindenkit elkápráztat, ám valójában nem egy szokványos csecsemőről van szó. A Bébi ugyanis taxin érkezett, arany zsebórájához igazodva titkos konferenciákat tart a szomszéd kisgyerekekkel karöltve, két kézzel szórja a pénzt és szusit rendel magának ebédre. Persze mindezt a felnőttek háta mögött.

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Cricket Fever: Mumbai Indians

A krikett nálunk nem igazán ismert sport, de Indiában milliók rajonganak érte. A 8 részes sorozatnak köszönhetően viszont a hazai nézők is megismerkedhetnek az indiai Premier League-ben szereplő Mumbai Indiánok 2018-as szezonjával, hogy miként készülnek a játékosok, hogyan is kell ezt az egész kultúrát elképzelni.

Cricket Fever – Mumbai Indians | Official Trailer

You’ve seen them on the pitch but the dressing room is a whole different field. Cricket Fever: Mumbai Indians premieres 1st March.

Wanda Sykes: Not normal

A Virginiai színész-komikus Wanda eredetileg a NSA-nál kezdett dolgozni, de megunta a papírtologatást és az ezzel járó bürokráciát és stand-up komikus lett belőle. Coors Light Super Talent Showcase-nél Washingtonban kezdett el fellépni, és számos filmben is szerepelt. Ebben az új műsorában főként politikai és jelentős társadalmi kérdésekben ismerhetjük meg egyedi karakterét, Wanda páratlan stílusával előszeretettel csípelődik a napi politikai morzsák között.

Wanda Sykes: Not Normal | Official Trailer [HD] | Netflix

Wanda Sykes takes on the opioid crisis, and delivers a sharp-wittedand hilarious critique on the state of the world in her first Netflixcomedy special. Not N…

A Tale of Two Kitchens

A mexikói sztárséf Gabriela Cámara San Franciscóban nővérével Calaval megnyitja hazai éttermének amerikai mását, hasonló menüvel és szokatlanul kedves konyhakultúrájával. A szenvedélyes dél-amerikai főzésművészetet a konyha szerelmeseinek vétek kihagyni.

A Tale of Two Kitchens | Official Trailer | Netflix

Mexico City restaurant star Gabriela Cámara opens sister eatery Cala in San Francisco, with a similar menu and unusually welcoming kitchen culture.A Tale of …

What/If első évad

Renée Zellwegert eddig főként moziban láthattuk, most viszont egy sorozatban tűnik fel. A What/If egy külön történetekre épülő antológiai sorozat, amelyben minden évad egy-egy dedikált történetet mesél el, mégis közös bennük az alapvetés; mit tennél, ha. A gyönyörű színésznő rögtön az első évadban debütált, és egy erkölcstelen, valamint piszkosul gazdag nőt alakít, akinek semmi szem számít, se pénz se józan ész céljai eléréséhez. Összeismerkedik egy anyagi nehézségekkel küzdő házaspárral és kezdetét veszi az erkölcsi lavina, amelyben a szex és a pénzhez fűzött hatalom számít elsődlegesen, tehát Zellwegert eddigi karaktereitől eltérő szerepben láthatjuk a Netflix új sorozatában.

What/If with Renée Zellweger | Official Trailer | Netflix

What/If a mysterious stranger made you an offer too extraordinary to refuse?From Revenge creator Mike Kelley, What/If stars Renée Zellweger as ultimate game …

Rim of the World

Négy fiatal mit sem sejtve elindul egy lazának tűnő nyári táborozásra, azonban a gondtalan szórakozás helyett valami egészen mással találkoznak. Idegenek támadják meg a földet, és a négy barát összefogva próbálja megmenteni az embereket a földöntúli inváziótól. Így elsőre a film a Stranger Things és a Függetlenség napjának Netflixes reinkarnációja, ami a műfaj szerelmeseinek bizonyára jó pontot fog jelenteni, de akik csak egy laza délutáni szórakozásra vágynak, azok sem fognak csalódni.

Rim of the World | Official Trailer [HD] | Netflix

Four misfit campers must band together and conquer their fears inorder to save the world during an alien invasion. Rim Of The Worldinvades May 24, only on Ne…

The Perfection

A Netflix legújabb pszichológiai thrillerében Charlottenak egy rangos zeneakadémiát kellett otthagynia édesanyja betegsége miatt. Évekkel később miután édesanyja meghal, Charlotte visszatér a helyszínre, és fájdalmasan tapasztalja, hogy milyen árat fizetett a távolléte miatt. Az akadémián, és talán szélesebb körben is átvette pozícióját Lizzie a csellótanuló. Találkozójuk Sanghajban féltékenységgel ésszexuális feszültség kombinációjával jár. A film erős idegzetűelnek ajánlott.

The Perfection | Official Trailer [HD] | Netflix

It’s time to face the music. Watch The Perfection only on Netflix on May 24, 2019.A troubled musical prodigy (Allison Williams) seeks out the new star pupil …

High Seas első évad

Egy luxushajó indul Spanyolországból Brazíliába az 1940-es években, fedélzetén dúsgazdag birtokosokkal, valamint szerencsét próbáló kalandorokkal, azonban az út során egy brutális gyilkosság történik. Egyfajta Orient expressz hajós megfelelője, amelyben szintén megtalálható a felszín alatt bújó családi titok és társadalmi megpróbáltatás, amit két testvérpár és a többi különös utas szemszögéből ismerhetünk meg. A Netflix új kosztümös drámasorozata gyönyörű képekkel és izgalmas cselekménnyel rendelkezik.

High Seas | Official trailer | Netflix

In the 40’s, the Bárbara de Braganza has just departed for Rio de Janeiro. All its passengers travel with a goal and with more than one mystery. And everyon…

Slasher harmadik évad

A Slasher egy amerikai-kanadai antológiai sorozat, aminek a harmadik évada érkezett a héten a Netflixre. Az első évadban egy lány néhány évvel szülei szörnyű gyilkossága után újra meglátogatja szülővárosát, de rá kell döbbennie, hogy egy új sorozatgyilkos tovább folytatja a borzalmakat. Mivel antológia sorozatról van szó, így minden évad különálló cselekményt dolgoz fel, így aki nem látta az elsőt, és csak a másodikba szeretne belenézni, gond nélkül megteheti.

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója

Leave a Reply