Képeket és premierdátumot kapott a Netflixen a Sötét kristály előzménysorozata

Oszd meg a cikket másokkal is:

Friss képeket és premierdátumot is kapott a Sötét kristály előzménysorozata, a The Dark Crystal: Age of Resistance.

The Dark Crystal: Age of Resistance | Teaser [HD] | Netflix

Rediscover the age of wonder inspired by Jim Henson’s groundbreaking vision. Netflix Original Series ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ coming soon. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

A Netflixen bemutatásra kerülő fantasy sorozatot az a Louis Leterrier készítette, aki A hihetetlen Hulkot és a Szemfényvesztőket is rendezte. A 10 részes epizódokból álló kultuszmű előzményül szolgál az eredeti, 1982-ben bemutatott Sötét kristálynak, de látványban és karaktereiben megtartja annak szellemiségét. Jim Henson varázslatos bábjátékát megfelelő módon ötvözték a modern kor digitális technikáival, így a készítők szerint a látvány senkinek sem fog csalódást okozni.

A történet továbbra is Thra világában játszódik. Három Gelflings kalandját meséli el, akik felfedezik a Skeksis-ek hatalmának hátborzongató titkát, és egy epikus útra indulnak, hogy meggyújtják a lázadás tüzeit, ezáltal megmentsék szeretett világukat. A Gelflingseket olyan színészek szólaltatják meg, mint Taron Egerton, Anya Taylor-Joy és Nathalie Emmanuel.

Bemutató augusztus 30-án a magyar Netflixen.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója

Leave a Reply