Heti újdonságok a Netflixen (május 13-18)

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ezen a héten is sok új magyar tartalom érkezett a Netflixre. Ahogy már megszokhattátok, jöttek első évados sorozatok, valamint régóta várt folytatások, youngster tartalmak illetve romantikus- és dokumentumfilmek, szóval a választékból nem lesz hiány.

Malibu Rescue

Malibu Rescue – Official Teaser Trailer

A scrappy crew of aspiring Junior Lifeguards team up to take down an elite group of snobby locals for the chance to rule Malibu’s best beach tower. This film is Family-friendly, Wacky, Exciting Cast Breanna Yde Ricardo Hurtado Abby Donnelly Alkoya Brunson Jackie R.

Malibui végtelennek tűnő tengerpartja, és akik állandóan figyelnek, azok az életmentők. Néhány fiatal viszont arra vállalkozik, hogy ők lesznek a legjobb junior életmentők, és ezért bármire képesek. A filmből készült sorozat június 3-án érkezik a magyar Netflixre.

Weed the People

Daganatos gyerekek szülei követelik az USA kormányától, hogy több kutatással és forrással támogassa a marihuána széles körű orvosi felhasználását. Szerintük a növény szakkszerűbb felhasználása milliók életét menthetné meg. A dokumentumfilm megrázó élettörténeteket mesél el a téma érdeklődőinek. A dokumentumfilm külön felhívja a figyelmet, hogy az elhagngzott álláspontok közül sok még nem bizonyított.

Weed the People – Trailer

A look beyond the pot-activist propaganda and politics that will challenge everything you thought you knew about medical marijuana. Filmmakers Ricki Lake and Abby Epstein of The Business of Being Born reveal the personal stories of those whose lives are caught up in the cannabis medicine controversy.

Pinky Malinky 2. évad

Az animáció szerelmesei az első évad után megkapták az újabb évadot magyar felirattal. Pinky egy bátor és vicces virsli aki az emberek világában éli fertőzően pozitív életét. A kis virsli hétköznapjai sorra szülik a vicces és látványos eseteket, mindez egyedi stílusban és persze virsliben tálalva.

Pinky Malinky | Official Trailer [HD] | Netflix

Join Pinky Malinky and his best friends, Babs and JJ, as they make movies, drop sick beats, and explore their hometown of Sackenhack! See all of Pinky’s crazy adventures this January 1st, only on Netflix.

Good Sam

Nem Yorkban járunk, ahol Bradly riporterként dolgozik egy tévétársaságnál. Általában depis és meglehetősen unalmas hírekkel kell foglalkoznia, azonban híre megy a városban, hogy egy irgalmas szamaritánus pénzes csomagokat hagy a szegényeknek. A jelenség egyre jobban felkelti a riportnő érdeklődését, és elkezdi jobban beleásni magát a témába. Vajon ebben a történetben mindenki az, aminek elsőre látszik? Egy újabb könnyű hangvételű dramedy a Netflixtől, amivel egy széles közönség igényeit próbálják hétről hétre kielégíteni.

Good Sam | Official Trailer [HD] | Netflix

When a mysterious good samaritan, aka “Good Sam,” leaves $100,000 in cash on seemingly random doorsteps, New York City TV news reporter Kate Bradley (Tiya Sircar) sets out discover Good Sam’s true identity and motive, turning her personal life upside down. Good Sam premieres May 16, only on Netflix.

The Rain 2. évad

Az európai posztapokaliptikus sorozatok aranykorukat élik. A dán készítésű The Rain is hasonló elemekkel rendelkezik. A történet egy váratlan esőzés miatt kialakult világméretű krízist dolgoz fel, azoban jelen esetben nem zombik okozzák a pusztulást, hanem az esőcseppekkel terjedő vírus, ami elől szinte lehetetlen elmenekülni. Egy testvérpár, Simone és Rasmus viszont menedéket talál egy erdőben található bunkerben, és ott kell kihúzniuk néhány évet, miután kimerészkednek a biztonságot jelentő világukból. A The Rain második évada az első nyomvonalát veszi fel hat részben. A The Rain egy jó alapokkal rendelkező sci-fi sorozat, ami itthon is jó kritikákat kapott, így sokan várták a folytatását.

The Rain:Season 2 | Official Trailer | Netflix

You. Can’t. Survive. Alone. Season 2 of the Netflix Original Series, The Rain, returns May 17th. Starring Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, and Mikkel Følsgaard

See You Yesterday

Egy fiatal lány testvérét egy tragikus rendőrségi lövöldözés során halálosan megsebesítenek. Ezt a megrázó eseményt szeretné a kishúga megakadályozni, aki mellesleg régóta kísérletezik az időutazás lehetőségével, ezért minden idejével és tudásával azon dolgozik, hogy megmentse a szeretett bátyát, akire egész életében felnézett, és akire mindig számíthatott. Azonban az időutazás kényes és összetett dolog, és egy sor veszélyes mellékszálat küld vissza a múltba, ami által a dolgok nem várt fordulatot vesznek. Egy könnyed youngster film a Netflixtől.

See You Yesterday | Official Trailer [HD] | Netflix

High school best friends and science prodigies C.J. and Sebastian spend every spare minute working on their latest homemade invention: backpacks that enable time travel. But when C.J.’s older brother Calvin dies after an encounter with police officers, the young duo decide to put their unfinished tech to use in a desperate bid to save Calvin.

White Gold 2. évad

A BBC Two 1980-as években játszódó szitkomjában Vincent Swan egy gátlástalanul törtető üzletember, aki semmitől sem riad vissza, hogy még sikeresebb legyen, beleértve az őszinteséget is. Humoros jelenetek, és a sorozat a látottak alapján jól visszaadja a brit humor páratlan karaktereit.

White Gold: Trailer – BBC Two

SUBSCRIBE to the OFFICIAL BBC YouTube channel: https://bit.ly/2IXqEIn LAUNCH BBC iPlayer to access Live TV and Box Sets: https://bbc.in/2J18jYJ Programme website: http://bbc.in/2oRu6JL Meet Vincent, the smart, handsome and cocksure double glazing salesman who’ll stop at nothing to get his piece of the pie. Adult comedy coming soon to BBC Two.

1994

Ebben a dokumentumfilmben interjúkkal, archív felvételekkel és videókkal vizsgálják meg Luis Donaldo Colosio Mexikóban történt 1994-es gyilkosságát.

It’s Bruno 1. évad

Egy sorozat, amelyről egyelőre keveset tudunk. Alapvetően egy különc srác és Bruno kutyájának szoros és közönségszórakoztató életét meséli el, Brooklyn kultúrnegyedében.

IT’S BRUNO Season 1 | Official Trailer [HD] | Netflix

It’s Bruno is a new series about Malcom, his beloved canine companion Bruno and the hilarious things that happen on their vibrant block in Bushwick, Brooklyn. Dog lovers welcome.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója

Leave a Reply