A sorozatok új műfaja: 10 percben a házasság lényegéről

Ez a sorozat már önmagában is különleges. Az Egy házasság helyzete rendhagyó módon közelíti meg két pár összetartozását. Epizódonként alig 10 percben követhetjük végig Louise és Tom életét, ahogy hetenként egy kocsmában találkoznak, a családi terápiás ülés előtt.

A néző előtt lassan összeáll a kép a párról, mi hozta össze és mi kezdi elválasztani őket egymástól. Olyan ez, mint a legegyszerűbb vallomás, semmi felesleges körítés vagy drámai hatások, minden eredeti módján van tálalva tipikus egyszerű élethelyzetében.

Nem több, mint 10-10 perces részekből álló széria Louise és Tom életét, kapcsolatát, legbelső érzéseit követi figyelemmel, ahogy hetenként egy kocsmában próbálkoznak sínre tenni az életüket, közvetlenül az aktuális családi terápiás ülés előtt.

A két főszereplőt Rosamund Pike és Chris O’Dowd alakítja, a fordulatokról pedig Nick Hornby író (Egy fiúról, Szívem csücskei), illetve forgatókönyvíró (Egy lányról, Brooklyn), producer gondoskodik.

A sorozat a héten debütált a HBO GO-n, és az első 6 rész magyar szinkronnal vagy felirattal is megnézhető.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.

Leave a Reply