Így született újjá Lucifer a Netflixen

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix Twitteren osztotta meg ezt a különleges Lucifer összejövetelt, és már alig kell várni a május 8-i új szezon kezdetéig.

Lucifer majdnem egy évvel ezelőtt került lapátra, de a rajongók a szociális média erőfeszítéseinek és a #SaveLucifer kampánynak köszönhetően végül megmentették. Ilyen erős a streaming jelenlét az USA-ban. Tavaly májusban a Fox váratlanul bejelentette, hogy kaszát kap a sorozat, ám a rajongók azonnal összegyűltek a Twitterren és egyéb fórumokon, hogy megmentsék Morningstar életét a teljes pusztulástól. Egy hónapnyi könyörtelen tweetelés és tucatnyi sajnálkozó petíciót követően a Netflix talált még benne potenciált, és berendelt egy teljes további évadot, ezzel új otthont adva Lucifernek és barátainak.

A 4. évad május 8-án, szerdán délelőtt érkezik a magyar Netflixre is, vélhetően magyar felirattal, de a korábbi évadokat nem valószínű, hogy azonnal honosítanák. Így a hazai nézőknek meg kell elégedniük ezzel a videóval és a holnap érkező újabb 10 epizóddal.

Tetszik az írás? Közösségi oldalunk kedvelésével támogass minket, hogy mindig a legfrissebb hírekkel, újdonságokkal és elemzésekkel jelentkezzünk a streaming izgalmas világáról. Facebookon is műsoron vagyunk!

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója

Leave a Reply