Kiemelt témák: SkyShowtime március I The Last of Us I You 4 I Netflix március I A Mandalóri 3

Új sorozatok a HBO GO műsorán – Heti megjelenések

Ezen a héten sem maradunk új sorozatok nélkül a HBO GO online műsortárában. Magyar tartalmak terén eddig sem lehet okunk panaszra, hiszen a streaming szolgáltató adatai alapján január 31-ig összesen 323 sorozatból válogathattunk (257db felnőtt sorozat, 66 KIDS cím), és februárban ez tovább bővült. Ezért a Műsoron Blog hétről hétre összesíti, hogy milyen újdonságok érkeznek a szolgáltató online platformjára. További streaming hírekért keresd Facebook oldalunkat.

8tage1.jpg

Teljes évadok egyben:

Március 1., Nyolc nap (8 Tage) – 8 részes német dráma minisorozat

Már csak nyolc nap, és a hatalmas meteor telibe találja a Földet. A becsapódás várható központja Európa. A sorozat olyan világot tár elénk, amiben minden értékét veszti. Kiderül, kinek mi az igazán fontos az utolsó napjaiban és óráiban.

Március 1., Fargo (Fargo) 3. évad, 10 részes drámasorozat

A Stussy testvérek közül Emmit sikert sikerre halmozott, gazdag vállalkozó lett, tökéletes családdal. Az öccse, Ray viszont nem sokra vitte, amiért a bátyját okolja. Az Emmit árnyékában élő Ray elhatározza, hogy megszerzi, ami neki jár. Főszerepben Ewan McGregor

Március 3., A Móló (The Pier) 8 részes  romantikus-thriller spanyol minisorozat

Az építész Alexandrát felhívja a helyi rendőr, hogy azonosítsa a férje, Oscar holttestét Valencia közelében, az Albufera tónál. A helyzet még rosszabbra fordul, amikor kiderül, hogy Oscar kettős életet élt, viszonya volt egy másik nővel.

Heti frissítéssel:

Március 3., Jobb Idők (Better Things) 3. évad, 8 részes vígjáték- dráma minisorozat

Sam, az egyedülálló anya és színésznő három lányával az oldalán próbál boldogulni Los Angelesben. A hétköznapokban a munkája, a lányai nevelése és az anyjával való találkozások mellett megpróbálja a saját életét is élni – kevés sikerrel.

További frissítésekért és hírekért keressetek minket közösségi oldalainkon: Megtaláltok a Facebookon, és az Instagramon is. Közösségi csoportunkban pedig moderált formában kibeszéljük mindent amit láttunk és látni fogunk.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.

Leave a Reply