Oszd meg a cikket másokkal is:

Október 7-én jön az első orosz Netflix Original a Vongozero – Menekülés a tóhoz (To the Lake/The Outbreak), ráadásul nagyon ütős sztorival. Egy posztapokaliptikus sorozatról beszélünk, amely a cseh-orosz író Yana Vagner A Vongozero című regénye alapján készült. Szergej egy halálos vírustól elpusztult Moszkvából készül kimenekíteni volt feleségét és új barátnőjét a biztonságot jelentő északi területre, miközben a kis csapatnak folyamatos konfliktusok mellett kell ezt a kegyetlen utat megtenniük. A sorozatot Pavel Kostomarov készítette, főszereplők Viktorija Isakova és Aleksandr Robak.

EPIDEMIYA

Screening at Russian Resurrection Film Festival 2019.

A nyáron már kaptunk némi ízelítőt az újgenerációs orosz tartalmakból. Abramenko új sci-fije a Sputnik elismerő nemzetközi kritikája is már erősen rámutat arra, hogy érdemes komolyan odafigyelni az orosz filmekre és sorozatokra, így az első Netflix Original tartalmuktól is átütő sikert várok, amely izgalmas felütéssel kezdheti meg nemzetközi karrierjét.

Mivel globális tartalomként 189 millió előfizető láthatja a Vongozero – Menekülés a tóhoz című sorozateposzt, így kínai produkcióként műsortárba került Vándorló föld (The Wandering Earth) film után az orosz piac is feliratkozhat a nagy Netflix tartalomgyártási térképére.

#NetflixVilág #MűsoronPlus