Ingyenes oldalt indított a Netflix, ráadásul rögtön magyar szinkronnal is

A Netflix váratlanul ma hajnalban útjára indította a Watch Free oldalt, ahol a nem előfizetők is betekintés nyerhetnek néhány Netflix Original tartalomba, amelyhez semmilyen előfizetésre vagy fiók aktiválására nincs szükség, tehát a még nálunk is létező ingyenes próbaidőszakba se kell belekezdeni. (A próbaidőszak elérhetősége kizárólag új előfizetők számára érhető még el)

A Watch Free oldal a Netflix könyvtárának egy ingyenesen elérhető „műsortára”, amely korlátozott tartalmakat kínál bárki számára, aki nem rendelkezik élő Netflix előfizetéssel (Persze azok is belenézhetnek a kínálatba, akiknek van előfizetésük, aminek az értelmét nem igazán látom, de aki szeretné, mégis megteheti)

Viszont a Netflix ezen húzása azoknak lehet ideális, akik szeretnének ránézni néhány tartalomra ingyenesen, és nem szeretnék aktiválni a próbaidőszakot, amihez már bankkártya megadásra is szükség van. Az elérhető tartalmak érthetően elléggé limitáltak, ám arra hasznosak lehetnek, hogy ismeretlenül valaki belekóstoljon a Netflix-, illetve a streaming érzésébe. A kiválasztott tartalmak előtt lefut egy rövid ajánló a Netflix saját gyártású tartalmaiból, amit előtte még soha nem láttunk, így régi motorosok számára akár újdonság lehet.

Plusz jó pont a Netflixtől, hogy az ingyenes limitált műsortár azonnal magyar nyelven is elérhető, ráadásul némelyik magyar szinkronnal is. Sajnos ahogy látom a Watch Free egyelőre csak számítógépről érhető el, ilyen opció okostévékre vagy mobilokra még nem létezik, ami idővel persze változhat.

Íme a jelenleg elérhető Netflix Original tartalmak ingyenes listája:

  • Stranger Things S01 – magyar szinkronnal
  • Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery) film – magyar szinkronnal
  • Elite S01 E01 – magyar felirattal
  • Bébi úr újra munkában S01 E01 – magyar szinkronnal
  • Madarak a dobozban (Birdbox) film – magyar felirattal
  • A két pápa (The Two Popes) film – magyar szinkronnal
  • Vak szerelem (Love is Blind) (Netflix Original reality/valóságshow) Ep. 01 – magyar felirattal
  • Our Planet (Netflix Original dokumentumfilm-sorozat) Ep. 01 – magyar felirattal
  • Grace és Frankie S01 E01 – magyar felirattal

#NetflixVilág #MűsoronPlus #ingyenesNetflix

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.