Hozzánk is szeptemberben érkezik Jude Law új HBO Max sorozata, A harmadik nap

Az HBO Max ontja magából az őszi kontentajánlatát, és mi nem győzzük kapkodni a fejünket a jobbnál jobb előzetesek láttán, ami már azt is előre vetíti, hogy számunkra vonzó és izgalmas verseny kezdődik a nagy streaming szolgáltatóknál a legjobb scriptek begyűjtéséért.

Ridley Scott izgalmasnak tűnő sci-fi sorozata, a Raised by Wolves után máris itt a következő nagypályás versenyző, Jude Law és Naomi Campbell főszereplésével készülő új kétszer három epizódos mini drámasorozat, A harmadik nap (The Third Day), amit eredetileg májusban szerettek volna bemutatni. Law legutóbbi HBO-s projektje az Ifjú pápa folytatása, Az új pápa volt, míg a Skyfall és a Holdfény sztárja Naomie Harris új filmje a 007 Nincs idő meghalni a COVID miatt jövőre csúszik.

Az HBO tájékoztatása szerint A harmadik nap kétszer 3-3 részes minisorozat lesz, ami ha jól értelmezhető, akkor két évszakra bontott idősíkokban fog játszódni.

A Dennis Kelly forgatókönyvíró-producer (Utópia) nevével fémjelzett minisorozat két 3-3 epizódból álló szegmensből áll: a Nyárból és a Télből. Az előbbiben, ami az első három rész lesz Sam (Jude Law) egy rejtélyes szigetre kerül a brit partok közelében. Találkozik a szigetlakók egy csoportjával, akik bármi áron készek megvédeni a hagyományaikat. A Tél című  további három részben Helen (Naomi Campbell), az erős akaratú kívülálló azért érkezik a szigetre, hogy választ kapjon a kérdéseire. Ezzel azonban összetűzést robbant ki.

Premier szeptember 14-én lesz az HBO Max-on, és vélhetően a hazai HBO GO-n is ekkor fog debütálni.

#HBOZóna #MűsoronPlus

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.